Reservedelsrådgiverelev til Semler Mobility København

Semler Mobility København

Har du ambitioner om at lære nyt og udvikle dig, samt anvende det lærte fra studiet – så står vi klar med åbne arme og med et glimt i øjet, for at tilbyde dig den bedste elevplads.

I din stilling som reservedelsrådgiverelev hos Semler Mobility København kan du forvente en lærerig elevtid, hvor vi tilpasser ansvar og udfordringer til dine behov og på den måde sikrer, at du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer, og får omsat din teoretiske viden til praksis i et moderne bilhus. 

Om jobbet som reservedelsrådgiverelev
Som reservedelsrådgiverelev bliver du verdensmester i at håndtere og styre et vareflow i et bilhus, hvor du arbejder med nogle af verdens lækreste bilbrand, nemlig Volkswagen, Skoda og Seat. Er du skarp til at holde overblikket, har et stort servicegen og kan lide både alsidige – og driftsmæssige arbejdsopgaver – og samtidigt sætter en ære i at yde en god kundeservice, så er denne elevplads lige noget for dig. 

Uddannelsesforløbet
Som vores nye elev vil du igennem det to-årige forløb gennemføre handelsuddannelsen med brancheretning AUTO, samtidig med at du bliver certificeret indenfor vores mærker. I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Business College Syd sammen med andre handelselever fra Semler Gruppen og være i erhvervsfaglig praktik, hvor du er koblet til vores forretning i København. 

Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

Hvem er du?
Det vigtigste for os er, at du har vilje til at lære nyt, har gåpåmod, tager initiativ og samtidigt udviser en professionel adfærd overfor dine fremtidige kunder og kolleger. Vi foretrækker, at du som person er udadvendt og er omstillingsparat mht. daglige opgaver. Du har ambitioner og vil gerne skabe succes via dit arbejde, og du har en positiv attitude til dine omgivelser.

Vi forestiller os desuden, at du har:
  • Erfaring med kundeservice, er en fordel men ikke et krav
  • Et stort personligt drive
  • God talforståelse
  • Kørekort
Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX (til handelsuddannelsen), EUD (grundforløb 2), HTX/STX/HF (suppleret med 5 ugers grundforløb) eller HHX.

Lyder dette som noget for dig? 
Så glæder vi os til at høre fra dig! Søg venligst her.

Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning og CV allerede i dag!  

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Teamleder Ertugrul Birdal på mail erbi@semlermobilty.dk eller på telefon 3054 2287.
 
 
 

Address

Semler Mobility København

Banevingen 9

2200 København N