Reservedelsrådgiver til Semler Retail Odense

Semler Retail Odense

Til vores reservedelsafdeling søger vi en proaktiv reservedelsrådgiver med veludviklede salgs- og servicekompetencer. Hvis du har lyst til at arbejde med autoreservedele og -tilbehør og motiveres af at skabe og opleve tilfredse kunder, så kan dette måske være dit nye job!

Om stillingen
Som vores nye kollega, bliver du den primære kontakt til vores plade- samt vores mekaniske værksted. Sekundært vil du, sammen med resten af dine kollegaer, have kontakten med vores eksisterende og fremtidige eksterne reservedels- og tilbehørskunder i forretningen. Dialogen med kunderne vil primært foregå pr. telefon og e-mail, men kan også være gennem direkte kontakt med kunder, der henvender sig ved personligt fremmøde i forretningen. Kunderne kan både være private entusiaster (b-t-c) og professionelle forbrugere (b-t-b) af vores produkter.
 
Du vil få et selvstændigt arbejdsområde, men vil i dagligdagen også indgå i det øvrige reservedelsteam for Volkswagen, SKODA og Audi. Teamet består af i alt 12 dygtige kolleger med forskellige funktioner.
 
Om dig
Vi søger en dedikeret og udadvendt medarbejder med praktisk erfaring med salg af autoreservedele. Din baggrund kan være fra en eftermarkedsorienteret bilforretning, en reservedelsgrossist, tilbehørsspecialist eller noget helt andet. For os er det vigtigste, at du forstår at sætte dig i kundens sted og omsætte det til handling, der skaber salg, tilfredshed og loyalitet.

Du trives med en hverdag, hvor der er fart over feltet i ordets bredeste forstand. Du arbejder selvstændigt, men værdsætter samtidig din rolle som medlem af et godt team, som arbejder for en fælles sag.

Vi tilbyder
Du bliver ansat i Danmarks største bilkoncern med mere end 100 års historie og bliver en del af en stor og professionel organisation med over 2.500 dedikerede kolleger. Hos Semler Retail Odense kan du forvente et spændende fagligt miljø, godt samarbejde samt masser af udfordringer og udviklingsmuligheder.

Lyder dette som noget for dig?
Søg venligst stillingen online via linket ’send ansøgning’ nedenfor.
 
Ansøgningerne behandles løbende, så søg gerne stillingen allerede i dag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte reservedelschef Thomas Eriksen på telefon 63 11 85 00.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
 
 
 

Address

Semler Retail Odense

Middelfartvej 50

5200 Odense