Reservedelsrådgiver til Semler Mobility Hillerød

Semler Mobility Hillerød

Til vores reservedelsafdeling søger vi en proaktiv reservedelsrådgiver med veludviklede salgs- og servicekompetencer.
 
Hvis du har lyst til at arbejde med autoreservedele og -tilbehør og motiveres af at skabe og opleve tilfredse kunder, så kan dette måske være dit nye job!
 
Om stillingen
Du er den primære kontakt til vores plade- og mekaniske værksted. Du har sammen med dine kollegaer kontakten til vores eksisterende og fremtidige eksterne reservedels- og tilbehørskunder i forretningen. Dialogen med kunderne foregår primært pr. telefon og e-mail, men kan også være gennem direkte kontakt med kunder, der henvender sig i forretningen.
 
Du får et selvstændigt arbejdsområde, men vil i dagligdagen også indgå i det øvrige reservedelsteam.
 
Om dig
Vi søger en dedikeret og udadvendt medarbejder med praktisk erfaring med salg af autoreservedele. Din baggrund kan være fra en eftermarkedsorienteret bilforretning, en reservedelsgrossist, tilbehørsspecialist eller noget helt andet. For os er det vigtigste, at du forstår at sætte dig i kundens sted og omsætte det til handling, der skaber salg, tilfredshed og loyalitet.
 
Du trives med en hverdag, hvor der er fart over feltet i ordets bredeste forstand. Du arbejder selvstændigt, men værdsætter samtidig din rolle som medlem af et godt team, som arbejder for en fælles sag.
 
Om os
Vi er en del af Semler Gruppen, som har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler, og består af mere end 2.800 medarbejdere. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. Det kræver at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.  
 
Hos Semler Mobility Hillerød kan du forvente et spændende fagligt miljø, godt samarbejde samt masser af udfordringer og udviklingsmuligheder.
 
Lyder dette som noget for dig?
Søg venligst stillingen online via linket HER.
 
Ansøgningerne behandles løbende, så søg gerne stillingen allerede i dag.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte reservedelschef Dalibor Radicanin på telefon 81712121.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
 
 

Address

Semler Mobility Hillerød

Egespurs Allé 1

3400 Hillerød