Reservedelsekspedient til Semler Retail København

Semler Retail København

Til vores reservedelsafdeling søger vi en proaktiv reservedelsekspedient med veludviklede salgs- og servicekompetencer. Hvis du har lyst til at arbejde med autoreservedele og -tilbehør og motiveres af at skabe og opleve tilfredse kunder, så kan dette måske være dit nye job!

Om stillingen
Som vores nye kollega, bliver du den primære kontakt til vores plade- samt vores mekaniske værksted. Sekundært vil du, sammen med resten af dine kollegaer, have kontakten med vores eksisterende og fremtidige eksterne reservedels- og tilbehørskunder i forretningen. Kunderne kan både være private entusiaster (b-t-c) og professionelle forbrugere (b-t-b) af vores produkter.
 
Du vil have et selvstændigt arbejdsområde, men vil i dagligdagen også indgå i det øvrige reservedelsteam for Volkswagen, SKODA og SEAT.

Om dig
Vi søger en dedikeret og udadvendt medarbejder med praktisk erfaring med salg af autoreservedele. Din baggrund kan være fra en eftermarkedsorienteret bilforretning, en reservedelsgrossist, tilbehørsspecialist eller noget helt andet. For os er det vigtigste, at du forstår at sætte dig i kundens sted og omsætte det til handling der skaber salg, tilfredshed og loyalitet.

Du trives med en hverdag, hvor der er fart over feltet i ordets bredeste forstand. Du arbejder selvstændigt, men værdsætter samtidig din rolle som medlem af et godt team, som arbejder for en fælles sag.

Vi tilbyder
Du bliver ansat i Danmarks største bilkoncern med mere end 100 års historie og bliver en del af en stor og professionel organisation med over 2.400 dedikerede kolleger. Hos Semler Retail København kan du forvente et spændende fagligt miljø, godt samarbejde samt masser af udfordringer og udviklingsmuligheder.

Lyder dette som noget for dig?
Søg venligst stillingen online via linket ’send ansøgning’ nedenfor.
 
Ansøgningerne behandles løbende, så søg gerne stillingen allerede i dag. Forventet tiltrædelse er d. 1. juli 2021 eller snarest muligt derefter.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte reservedelschef Pernille Vive på telefon 6082 2811.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
 

Address

Semler Retail København

Banevingen 9

2200 København N