Quality Development Specialist til Semler Gruppen

Semler Gruppen

Har du forretningsforståelse, erfaring fra bilbranchen og evnen til at motivere og agere sparringspartner for vores dygtige forhandlere? 

Vil du spille en vigtig rolle i den fortsatte udvikling af den enkelte forhandlers strategi og hjælpe dem til at performe bedst muligt med kundetilfredshed for øje?


Semler Mobility centraliserer og optimerer forretningsområdet kvalitet og kvalitetsudvikling. Vi søger derfor en stærk branchevant udviklingsprofil, der kan være en af de udførende drivkræfter i håndteringen af kvalitetssikring og udvikling på tværs af Semler Gruppens Brands. 

I samarbejde med vores partnere skal vi levere hurtige og problemfrie kvalitetsoplevelser til vores kunder.  Du skal med en kommerciel, udviklende og motiverende tilgang gå forrest i kampen for kvalitetsforankring og -udvikling, og være med til at sikre en ensartet tilgang og struktur for den kvalitet, der leveres i vores forretninger. Du er samtidig den direkte frontløber i kvalitetsudviklingen på tværs af forretningen.

Om stillingen  
Kvalitetssikring og -udvikling er et bærende element i Semler Mobility målsætning, og vi tror på at kvalitet i alle aspekter af processen er et afgørende element for at sikre en sund forretning. Din vigtigste opgave er således at sikre kvalitetsopfattelsen på tværs af forretningen og vores forskellige brands via en coachende samt analytisk tilgang. 

Du får mulighed for at arbejde med nogle af bilbranchens bedste produkter i et udadvendt og udfordrende job. Være en del af en nyoprettet afdeling, der er ansvarlig for kvalitetssikring og -udvikling, og som skal være med til at højne kvalitetsopfattelsen på tværs af forretningen. 

Være ansvarlig for at sætte fokus på kvalitet, og sikre at forretningerne lever op til kvalitetskravene, men endnu vigtigere får skabt en løbende kvalitetsudvikling i samarbejde med relevante interessenter.  

Du får stor mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen og afdelingens mål. Strategi, proces og partnerudvikling, bliver således en stor del af din hverdag.

Helt konkret inkluderer dine opgaver: 
 
  • Analysearbejde på baggrund af indhentet data, samt identificering af fokusområder 
  • Sikre dialog, koordination og samspil på tværs af hele forretningen 
  • Koordinering og planlægning af kvalitetstests og opfølgning på disse 
  • Skabe fokus på vigtigheden af kvalitet i alle steps af processen i samarbejde med partnere
  • Gennemføre målrettede indsatser på baggrund af identificerede udfordringer 
  • Sikre at vores forretninger lever op til fabriksstandarderne, og derfor også står stærkest muligt i forhold til de periodevise auditeringer
  • Sikre at kvalitetsområdet bliver integreret i vores interne uddannelser og kontinuerligt opdateret
  • Skabe ensartethed på tværs, i henhold til mærkernes forskellige krav
Om dig 
Du er typen, der vil skabe en forskel, og som gerne udfordrer status quo, ligesom du helt naturligt går forrest i ”kampen” for dit ansvarsområde. Du er som person udadvendt, forretningsorienteret, resultatdrevet og kan se de forretningsmæssige aspekter i kvalitetsudviklingen. 

Som person er du initiativrig, nysgerrig og har en ydmyg tilgang til opgaveløsningen samt dialogen med de relevante interessenter. Du skal være medrivende og kommerciel i en grad, hvor vores partnere kan se forretningsidéen i at differentiere sig på kvalitetsområdet. 

Du har en løsningsorienteret og inspirerende stil og kan sagtens arbejde selvstændigt, men ved at dine evner som holdspiller er mindst lige så vigtige for at opnå resultater i samarbejde med hele organisationen. 
Brancheerfaring og indgående forretningsforståelse er et must. Erfaring med kvalitetsforankring, forandringsledelse og -udvikling fra tidligere stillinger også er at foretrække. 

Stakeholder management og koordination på tværs af forretningen er essentielt, hvorfor du også skal være indstillet på et tæt samarbejde med vores Field Force team, ligesom du skal være indstillet på at deltage som aktør i uddannelsen i Semler Academy.

Stillingen som Quality Development Specialist refererer til vores Quality Development Manager i Semler Academy. Du vil således indgå i et team bestående af 18 personer, der på tværs af hele koncernen arbejder med uddannelse og på at sikre et højt uddannelsesniveau i organisationen.   

Vi forestiller os, at du har bopæl på Sjælland.
  
Om os  
Vi tilbyder en nyoprettet stilling med mange spændende udfordringer, stort potentiale samt en høj grad af frihed til at præge stillingens fokus og kvalitetsudvikling i Semler Gruppens forskellige Brands. Arbejdsstedet er som udgangspunkt Brøndby, men i høj grad også ”ude i marken”, hvor du i samarbejde med forhandlerne og vores Field Force Team vil gå forrest på kvalitetsområdet. 

Vi er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største bilkoncern med 2400 medarbejdere. Vi har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne SEAT, Volkswagen, Volkswagen Erhvervsbiler, Audi, og ŠKODA i en branche, der er i rivende udvikling. 
 
Lyder dette som noget for dig? 
Søg venligst online via stillingsopslaget her. Vi behandler ansøgninger løbende, så ansøg gerne allerede i dag. 

Spørgsmål kan rettes til Quality Development Manager Morten Eriksen på mover@semler.dk 
 
 

Address

Semler Gruppen

Park Allé 355

2605 Brøndby