Projektorienteret PA til CFO for Semler Gruppen

Semler Gruppen

Har du erfaring med projektstyring, og er du serviceorienteret og drevet af at hjælpe andre på vej? Kan du klæde din direktør på til enhver lejlighed, og trives du i koordinator-rollen? Kan du vinde andres tillid gennem diplomati og integritet, og skaber du stærke professionelle relationer? Så er dette job muligvis noget for dig.

OM STILLINGEN
Som PA for vores CFO i Semler Gruppen bliver du en vigtig sparringspartner, der kommer helt tæt på direktionen. Du får ansvaret for at sikre struktur og overblik i CFO’ens hverdag samt sikre gode betingelser for ledelsesmæssig forberedelse, prioritering og opfølgning i en oftest travl hverdag. 

Din opgave bliver at frigive tid ved bl.a. at løfte de administrative opgaver, samt sikre koordinering og opfølgning af aktiviteter. Samtidig bliver du den centrale og drivende kraft for en række projekter, som går på tværs af Finans, HR, Legal og IT. 

Dine opgaver vil variere i både størrelse og indhold, så det er vigtigt du evner at skabe overblik og struktur i mange forskelligartede projekter og opgaver. 

Dine væsentligste nøgle- og ansvarsområder vil bl.a. være: 
 
 • Facilitering af administrative opgaver for CFO’en
 • Projektleder for en række projekter i forbindelse med omstruktureringer, årsafslutning, M&A aktiviteter mv. 
 • Håndtering af månedsmøder og proaktivt sikre en god vidensdeling
 • Koordinering og opfølgning på aktiviteter på tværs i de interne funktioner
 • Mødedeltagelse og udarbejdelse af referater samt opfølgning på beslutninger
 • Planlægning og praktiske opgaver i forbindelse med møder, arrangementer og rejser
OM DIG
Du synes om at være i en travl og spændende organisation. Du trives i en uformel omgangstone, og du har en proaktiv tilgang til dit arbejde. Faktisk sætter du en ære i at have mange bolde i luften og tænke fremdrift. Du har erfaring fra en koordinerende rolle, hvor du har demonstreret din høje detaljeorientering og dit servicegen. Med nysgerrighed og en grundlæggende forståelse for projekter, sætter du en ære i at være grundig og få sat flueben ved de mange opgaver på to-do listen.

Vi forestiller os, at du:
 
 • Har en positiv indstilling og et godt humør
 • Arbejder analytisk, selvstændig og struktureret
 • Relevant kandidat eller bacheloruddannelse – måske kombineret med projektledelse
 • Har god situationsfornemmelse, samarbejdsevner - og udviser høj integritet
 • Er god til PowerPoint og kan lave taloverblik i Excel  
 • Er god til at kommunikere og formulere dig på dansk og engelsk på skrift og i tal
 • Har 3-5 års erfaring fra lignende stilling
OM OS
Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT.
Vi tilbyder en stilling med spændende udfordringer og en bred kontaktflade. Hertil kommer pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder, samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.400 dedikerede kolleger.

Den daglige arbejdsplads er Park Allé 355 i Brøndby. 

ANSØGNING
Lyder det som noget for dig? Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og derfor afholdes samtalerne løbende, så søg allerede i dag. Du ansøger online via linket ”Send ansøgning”. 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tina Moltke-Leth på telefon 23613326.
 
 

Address

Semler Gruppen

Park Allé 355

2605 Brøndby