Porsche Center Aarhus søger Porsche Pro til salgsafdelingen

Porsche Center Aarhus

Er du en ildsjæl med styr på detaljen, der brænder for at yde et højt serviceniveau?  Kan du rådgive og inspirere kunder i vores showroom, så de får konfigureret deres drømmebil? 

Så grib en enestående chance. Bliv en del af vores passionerede team, hvor du bliver go-to eksperten vedr. Porsche og har både kunderettede, praktiske og administrative opgaver, hvor du:
 
 • Bidrager til at vi møder vores kunders høje forventninger
 • Er bindeled mellem salg, service og eftermarkedet 
 • Opbygger og udvikler langvarige kunderelationer 
 • Arbejder sammen med passionerede entusiaster

Om stillingen
Porsche Center Aarhus er del af Semler Premium, som varetager salget af luksusmærkerne Bentley, Lamborghini og Porsche i Danmark. Derfor skal du trives med at overgå vores kunders høje forventninger til kvalitet. Arbejdsopgaverne er alsidige, og inkluderer blandt andet:
 
 • Være up-to-date med de nyeste informationer omkring produkt, udstyrspakker, tilvalg, farver m.m.
 • Kan hjælpe kunder med konfiguration 
 • Back-end ansvarlig i salgsprocessen 
 • Opfølgning på status af igangværende salg af biler
 • Support til salgsrådgiveren ved udleveringer af nye og brugte af biler, forklarer og demonstrerer bilen og Connect m.m.
 • Forberedelse og udførelse af 2. delevery, ( forbindelsesaktivering, yderligere produktforklaringer og funktions
 • Foretage kontroller af biler på lager mht. stand, fremtræden og funktioner
 • Opdatering, optimering og vedligeholdelse af showroom af nye og brugte biler
 • Bistå med hjælp til events og arrangementer inde og ude af huset

Om dig
Du er imødekommende og har et positivt drive tilsat en høj grad af selvstændighed. Dine samarbejdsevner er i top, og de kommer bl.a. til udtryk, når du arbejder på tværs af husets forskellige afdelinger. 
Du koordinerer kommunikationen og de interne arbejdsgange og sikrer dermed, at alt fungerer, så vi lever op til den kundetilfredshed, der matcher vores brand.
Brancheerfaring er en fordel, men det vigtigste er at du har en ”nørdet” interesse for produkterne, der gør at du trives med løbende at vedligeholde og udbygge din viden om produkterne, samt formidle denne til vores kunder. Gode administrative og sproglige egenskaber kombineret med flair for IT er essentielt. 
Du er passioneret i forhold til Porsche brandet og den helt særlige forventning dette skaber fra vores kunder. Du trives i en afvekslende rolle, som både er hands-on, kunderettet og specialist. 
 
Om os
Vi vil inden for den næste årrække flytte i nye rammer. Så du kommer til at arbejde i et af Danmarks mest eksklusive bilforretning, som sætter en ære i at levere en ualmindelig høj service og kvalitet til vores kunder. Vi er en spændende og dynamisk arbejdsplads med gode kolleger, og hvor der løbende bliver taget hånd om din udvikling. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedssikring og andre attraktive medarbejdergoder.
 
Semler koncernen står på et stærkt fundament i kraft af en solid forretning med over 100 år i bagagen, og med blikket og ambitionerne rettet mod fremtiden.
Som landets største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner driver vi nutidens løsninger indenfor mobilitet. Vi repræsenterer nogle af de stærkeste brands, og fokuserer på at levere den bedste kundeservice. Med konstant videreudvikling af eksisterende og nye forretningsområder bygger Semler en bro til fremtiden.
Ansøgninger behandles løbende. 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Ib Augustini på telefon 40158574 eller på mail ibau@porsche.dk


 

Address

Porsche Center Aarhus

Grenåvej 347

8240 Risskov