Pladesmed til Semler Retail Køge

Semler Retail Køge

Har du lyst til at arbejde på et moderne værksted/skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og altid yder topklasse service? Så er du måske vores næste pladesmed, der er klar til at arbejde med det fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet.

Bliv en del af et topmoderne skadecenter
Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler fra Volkswagen, SKODA og Audi – biler af højeste kvalitet. Derfor er vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse, og vi forventer det samme om din ekspertise. Du får din egen lift og værktøj, og vi arbejder altid ud fra producentens reparationsvejledninger.

Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, hvor dine arbejdsopgaver blandt andet omfatter: 
  • Taksering af egne skader 
  • Udskiftning af ruder
  • Udbedring, adskillelse og samling af skader
  • Kalibrering af undervogn og assistentsystemer
  • Diverse af- og påmontering
Hvem er du?
Du er uddannet pladesmed og har stor erfaring indenfor faget, ligesom du gerne har erfaring med taksering af biler. Du går op i at levere den højeste kvalitet hver gang og kan lide en varieret hverdag med stor fokus på opretning. 
Med dit gode humør bidrager du positiv til den gode ånd i vores virksomhed og du har lyst til at blive en del af et topmoderne værksted/skadecenter, der har fokus på et godt og positivt arbejdsmiljø. 

Gode udviklingsmuligheder
Det er vigtigt for os, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse. Vi vægter frihed under ansvar, og du vil opleve, at du får tilstrækkelig tid til at løse opgaverne, da kvaliteten i arbejdet er alfa og omega.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder. Du får ligeledes muligheden for at blive en vigtig del af en Danmarks største bilkoncern, som er en stor og professionel organisation med over 100 års erfaring, som tæller over 2.500 kollegaer.

Lyder dette som noget for dig?
Så glæder vi os til at høre fra dig. Du søger online via linket "Send ansøgning". 

Vi ønsker opstart er hurtigst muligt, så derfor behandler vi ansøgninger løbende, så søg allerede i dag. 

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Skadecenterchef Luna Birkedal på telefon 4322 3149.

Address

Semler Retail Køge

Tangmosevej 110

4600 Køge