Pladesmed til Semler Retail Aalborg

Semler Retail Aalborg

Har du lyst til at arbejde på et moderne værksted/skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og altid yder topklasse service? Så er du måske vores nye pladesmed, der er klar til at arbejde med det fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet.

Bliv en del af et topmoderne skadecenter
Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer Volkswagen, ŠKODA & Audi – biler af højeste kvalitet. Derfor er vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse, og vi forventer det samme om din ekspertise. Du får din egen lift og værktøj, og vi arbejder altid ud fra producentens reparationsvejledninger.

Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, hvor dine arbejdsopgaver blandt andet omfatter:
  • Udskiftning af ruder
  • Udbedring, adskillelse og samling af skader
  • Kalibrering af undervogn og assistentsystemer
  • Diverse af- og påmonteringer
Om dig
Du er uddannet pladesmed. Du går op i at levere den højeste kvalitet hver gang og kan lide en varieret hverdag med stor fokus på opretning. Med dit gode humør bidrager du positivt til den gode ånd i vores virksomhed og du har lyst til at blive en del af et topmoderne værksted/skadecenter, der har fokus på et godt og positivt arbejdsmiljø. 

Gode udviklingsmuligheder 
Det er vigtigt for os, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse. Vi vægter frihed under ansvar, og du vil opleve, at du får tilstrækkelig tid til at løse opgaverne, da kvaliteten i arbejdet er alfa og omega.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder. Du får ligeledes muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation med over 100 års erfaring, og som tæller over 2.500 kollegaer.

Lyder det som noget for dig?
Så glæder vi os til at høre fra dig. Du søger online via linket "Send ansøgning". 

Vi ønsker opstart er hurtigst muligt, så derfor behandler vi ansøgninger løbende, så søg gerne allerede i dag.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte servicechef Dennis Birkjær på telefon 4322 3450.
 
 

Address

Semler Retail Aalborg

Ny Kærvej 47

9000 Aalborg