Pladesmed til Semler Mobility Risskov

Semler Mobility Risskov

Har du lyst til at arbejde med de fedeste brands i markedet - Volkswagen, Audi og ŠKODA - på et moderne værksted, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og altid yder topklasse service? Så er du måske vores næste pladesmed, der er klar til at arbejde med det fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet.

Bliv en del af et topmoderne skadecenter
Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet. Vi stiller altid det nyeste og bedste grej til rådighed, så du har de bedste forudsætninger for at yde det bedste stykke arbejde. Derudover får du din egen lift og værktøj, og vi arbejder altid ud fra producentens reparationsvejledninger.

Vi løser alle opgaver fra små buler til store bænkskader og opretninger, så dine opgaver vil spænde bredt og tilpasses dine kompetencer, og du vil derfor få stor indflydelse på din arbejdsdag.
Hvis du er vant til at opgøre skader i FORSI er det en fordel - hvis ikke, så sørger vi for den fornødne oplæring, så du kan taksere dine egne skader.

Om dig
Du er uddannet pladesmed eller har erfaring indenfor faget. Du går op i at levere den højeste kvalitet hver gang, og kan lide en varieret hverdag med stor fokus på den rigtige reparation, og bidrager positivt til den gode ånd i vores virksomhed. 

Om os
Du bliver ansat i Danmarks største bilkoncern med mere end 2.800 dedikerede kolleger.
Hos Semler Mobility Risskov kan du forvente et spændende fagligt miljø, hvor du har et godt samarbejde med dine kolleger, du får masser af udfordringer og udviklingsmuligheder, og vi vægter det sociale højt.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en del andre fordelagtige medarbejdergoder, og tilbyder mulighed for læring og udvikling. 

Lyder det som noget for dig?
Så glæder vi os til at høre fra dig. Du søger online via linket. 

Vi ønsker opstart hurtigst muligt, så derfor behandler vi ansøgninger løbende, så søg gerne allerede i dag.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Michael Glad Jørgensen på telefon 3052 2553.
 
 

Address

Semler Mobility Risskov

Grenåvej 347

8240 Risskov