Pladesmed til Semler Mobility Holbæk

Semler Mobility Holbæk

Har du lyst til at arbejde på et moderne skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og god service? Så bliv en del af vores pladeværksted, hvor du:
 
  • Opretter og reparerer biler af højeste kvalitet
  • Har egen lift og værktøj
  • Mærker at vi er én stor familie på tværs af afdelinger
 
Om jobbet
Vi er et professionelt team, som spiller hinanden gode og altid arbejder ud fra producentens reparationsvejledninger. Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, hvor dine opgaver blandt andet omfatter taksering og booking af egne skader, reparation af skader samt kalibrering af undervogn og assistentsystem m.m.
 
Om dig
Det er ikke vigtigt, om du er nyuddannet eller om du har erfaring, men at du går op i at levere den højeste kvalitet hver gang, og kan lide en varieret hverdag med stor fokus på opretning.
Desuden er du kendetegnet ved, at du har øje for detaljen og brænder for at levere en god kundeservice. Du er fleksibel og bidrager positivt til den gode ånd i vores virksomhed med dit gode humør.
 
Det er en forudsætning at du har kørekort i kategori B.  Har du kendskab til vores mærker Volkswagen, ŠKODA, SEAT, CUPRA og Audi er det en fordel, men ikke et krav.
 
Om os
Semler Mobility Retail består af 14 forhandlere på tværs af landet, som sælger og servicerer Volkswagen Personbiler, Volkswagen Erhvervsbiler, Audi, ŠKODA, SEAT, CUPRA og Ducati-motorcykler.
 
Semler koncernen står på et stærkt fundament i kraft af en solid forretning med over 100 år i bagagen, og med blikket og ambitionerne rettet mod fremtiden.
Som landets største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner driver vi nutidens løsninger indenfor mobilitet. Vi repræsenterer nogle af de stærkeste brands, og fokuserer på at levere den bedste kundeservice. Med konstant videreudvikling af eksisterende og nye forretningsområder bygger Semler en bro til fremtiden.
 
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder, samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation.
 
Lyder det som noget for dig?

Så glæder vi os til at høre fra dig. Du søger online her.
 
Vi ønsker opstart hurtigst muligt, og behandler ansøgninger løbende, så søg gerne allerede i dag.
 
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte servicechef Jannik Pedersen på telefon 30353738.
 
 

Address

Semler Mobility Holbæk

Bilbyen 1

4300 Holbæk