PR- og Marketingchef til Porsche Danmark

Porsche Center København

Porsche Danmark søger en PR- og Marketingchef med et digitalt mindset og flair for eksklusive events til at videreudvikle mærkets position på det danske marked

Jobbet
Du bliver ansvarlig for Porsche Danmarks marketingstrategi og for afvikling af marketingaktiviteter nationalt og for vores forhandlere samt vedligeholdelse af vores gode relation til den danske presse. Din fornemmeste opgave bliver at begejstre vores danske kunder uanset i hvilket kontaktpunkt vi møder kunden!

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:
 
 • Udarbejdelse af marketingplan i overensstemmelse med den overordnede Porsche strategi, herunder ansvar for budgettering samt gennemførelse af kampagner og aktiviteter til opnåelse af de fastlagte mål.
 • Strategisk videreudvikling af vores eventprogram samt eksekvering af bl.a. vores Porsche Experience, On Track events, Porsche Talks, fabriksbesøg samt previews og lanceringsevents for vores nye modeller.
 • Udvikling af Porsches digitale tilstedeværelse og kunderejse både på egne og eksterne platforme.
 • Udsendelse af (primært internationale) pressemeddelelser via MyNewsDesk, vedligeholdelse af Porsche Danmarks gode relation til relevante motorjournalister samt deltagelse på Porsches internationale presseture med journalister og på internationale Motorshows.
 • Vedligeholdelse og udvikling af strategiske partnerskaber i relation til vores produkter, Esport, events eller nye tiltag.

I samarbejde med vores marketingkoordinator: 
 
 • Opdatering, vedligeholdelse og udvikling/optimering af indhold på porsche.dk – herunder versionering af internationalt materiale.
 • Videreudvikling af vores dialogbaserede kommunikation samt udvikling af nyhedsbreve og kampagner – pt. i Salesforce Marketing Cloud.
 • Drift af Porsche Danmarks social media tilstedeværelse – herunder udvikling af lokalt content.
 • Redaktion og udarbejdelse af vores digitale Porsche Magasin i samarbejde med vores eksterne partnere.
   
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med de øvrige ansatte i Porsche Danmark og Semler Premium, vores Porsche Centre og Servicecentre, Porsches internationale PR- og Marketingafdelinger samt vores bureauer og samarbejdspartnere.

Kvalifikationer
Du har en afsætningsøkonomisk uddannelse som cand.merc., HD (A) eller lignende suppleret med flere års praktisk erfaring med branding, eventafvikling og digitale platforme – gerne fra bilbranchen, men dette er ikke et krav. 

Du er engageret og løsningsorienteret, og du besidder kreative og analytiske evner kombineret med godt købmandskab. Du evner at styre projekter sikkert i mål fra start til slut og ved, at drift er en del af jobbet.

Du kan se, hvad der er ”rigtigt” og ”forkert” i relation til et givent brand og forstår, hvad der skal til for at begejstre et publikum med naturligt høje forventninger. 

Du er udadvendt, er god til at formidle dit budskab, formår at motivere andre og få dem med dig, og har det fint med at stille dig op og byde velkommen i en større forsamling. 

Du har en vis teknisk forståelse og er ikke bange for at sætte dig ind i nye systemer (CRM, CMS, nyhedsbrevplatforme mv.). Du har helt styr på Microsoft 365.

Du mestrer det danske sprog i sådan en grad, at du med lethed kan skrive SoMe posts, nyhedsbreve og måske en enkelt artikel til vores digitale magasin samt læse korrektur på dette.

Du behersker engelsk i skrift og tale på forretningsniveau.

Vi tilbyder
En meget alsidig og spændende PR- og marketingstilling – med et af de stærkeste brands indenfor bilindustrien – i en flad og agil organisation med engagerede og passionerede kolleger, der altid går den ekstra mil for hinanden.

Løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.500 dedikerede kollegaer.

Der må påregnes 30-35 rejsedage om året.

Ansøgning
Lyder dette som noget for dig? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning via ”Send ansøgning”.

Yderligere information kan fås hos direktør Christine Jelved, chje@porsche.dk

Ansøgningsfrist er den 20. maj 2022.
 
 
 

Address

Porsche Center København

Banevingen 6

2200 København N