Outbound sælger søges til bilbranchens største kundecenter

Skandinavisk Motor Co. (Kundecenter)

Brænder du for at skabe resultater? Kan du yde ekstraordinær kundeservice? Og har du lysten til at skabe en salgskarriere? Så er det dig, vi leder efter. 
 
Dine nye opgaver 
Vi er et Outbound Team bestående af 5 kolleger, som tager indgående opkald, foretager udgående og opsøgende kald til eksisterende og potentielle kunder. Outbound teamets fineste opgave er at sikre, at vi er proaktive i forhold til vores kunder og har fokus på at skabe en god kunderelation.  

Jobbet består af serviceindkaldelser, opfølgninger på tilbud og at sælge andre former for serviceydelser til vores kunder. Du vil komme i kontakt med vores eksisterende kunder, men vil også skulle kontakte potentielle nye kunder. 
 
Du bliver lært op i vores systemer og processer, så rammerne for at skabe succes er til stede. Du vil løbende komme til performancesamtaler med fokus på egen udvikling og generelle trivsel. Alt sammen med formålet om, at holde kunden i centrum, og skabe gode kundeoplevelser – ud fra en af vores kerneværdier ”Sammen skaber vi løsningen”. 

 
Hvem er du 

Vi søger en kandidat, som er udadvendt, brænder for den gode kundeservice og har flair for salg. 

Det er en vigtig egenskab i salgsbranchen at man kan håndtere et afslag med et glimt i øjet og finde gejsten til næste mulige salg.  

Du har eventuelt erfaring med salg eller kundeservice og søger derfor nye udfordringer, hvor du kan få lov til at udvikle dit salgs- og servicetalent. 
 
Du skal have et åbent mindset, være nytænkende og dedikeret.  
 
Vi tilbyder et fuldtidsjob i landets største bilkoncern med rig mulighed for personlig såvel som faglig udvikling.

Som ansat i vores kundecenter er der en masse fordele og personalegoder at se frem til, og du kan glæde dig til bl.a. fordelagtig minileasing, sociale arrangementer, kantineordning, bordtennis og en masse gode kollegaer at dele det hele med. 


Vil du med på holdet? 
Du tilbydes en løn, der er i overensstemmelse med dine kvalifikationer, en attraktiv pensionsordning og diverse personalegoder.  

 
Ansøgning  
Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning" nedenfor. Vi ser frem til at læse netop din ansøgning. 
 
Vi behandler ansøgninger løbende, så send os din hurtigst muligt. 
 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Stephanie Løfgren på telefon 20137541. 
 
 
 

Address

Skandinavisk Motor Co. (Kundecenter)

Turbinevej 9

2860 Søborg