Outbound sælger søges til bilbranchens største kundecenter

Skandinavisk Motor Co. (Kundecenter)

Brænder du for at skabe resultater? Kan du yde ekstraordinær kundeservice? Og har du lysten til at skabe en salgskarriere? Så er det dig, vi leder efter.

Hvem er vi?
Semler er Danmarks største bilimportør, forhandler og servicepartner. Alle initiale kundehenvendelser til vores forretninger, bliver behandlet centralt via vores kundecenter i Gladsaxe. Her sidder vi 50 medarbejdere og hjælper kunder i hele landet, lige fra spørgsmål til køb af bil, dæktryk, hvilken olie bilen kører på, bookning af tid til service, reparation, dækskifte osv.

Hvad skal du lave?
Senest har vi oprettet et outbound team, som tager indgående opkald, foretager udgående og opsøgende kald til eksisterende og potentielle kunder. Outbound teamets fineste opgave er at sikre, at vi er proaktive i forhold til vores kunder. Vi kontakter kunden i stedet for at vente på, at de kommer til os.
 
Outbound teamet består i dag af 5 kolleger og vi søger nu en sjette til at hjælpe med opsøgende salg over telefonen. Her vil du blandt andet sidde med serviceindkaldelser, opfølgninger på tilbud og sælge andre former for serviceydelser til biler. Du vil komme i kontakt med vores eksisterende kunder, men vil også skulle kontakte potentielle kunder.
Du vil blive lært op i vores systemer og processer, så rammerne for at skabe succes er tilstede. Du vil løbende komme til performancesamtaler både i teamet og til samtaler med fokus på din egen udvikling og generelle trivsel. Alt sammen med formålet om, at holde kunden i centrum, og skabe gode kundeoplevelser – ud fra vores slogan ”din tilfredshed er vores ansvar”.

Personprofil
Det er vigtigt, at du er udadvendt, brænder for salg, og at du er motiveret af at skulle tale med en masse mennesker over telefonen, forstå deres behov og finde de rigtige løsninger. Med højt energiniveau og gå-på-mod formår du at holde humøret højt, for såvel dig, som resten af teamet. Dette er en vigtig egenskab i salgsbranchen, hvor man skal kunne håndtere afslag og finde gejsten til næste mulige salg. På den måde skinner du igennem med en ukuelig optimisme og et smil på læben, der kan høres over telefonen.
På charmerende vis kan du sparke døren ind over telefonen – dette med en passion for biler og vores services, der kan overbevise de fleste. Du har muligvis en baggrund i salg eller kundeservice og trænger til nye udfordringer, hvor du kan få lov at udvikle dit salgstalent.

Vi tilbyder
Fuldtidsjob i landets største bilkoncern med rig mulighed for personlig såvel som faglig udvikling. I kundecenteret, har vi store ambitioner og et højt udviklingstempo. 

Du bliver en del af en afdeling med en uformel omgangstone, stærke kollegiale bånd og korte beslutningsveje. Du får ansvar og indflydelse, og mulighed for at udnytte dine kompetencer på bedste vis.

Vi afholder ofte interne sociale arrangementer, som styres af vores trivselsgruppe – alt fra hård træning til fællesspisning.

Vi tilbyder en løn, som er i overensstemmelse med dine kvalifikationer, en attraktiv pensionsordning og diverse personalegoder. 

Ansøgning 
Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning" nedenfor.

Ansøgningsfrist er den 30. september 2021, med start hurtigst muligt.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mark Jacobsen på telefon 2363 5997.

Address

Skandinavisk Motor Co. (Kundecenter)

Turbinevej 9

2860 Søborg