Nyvogns teknikere / Montør til dag- og aftenhold – Semler Mobility Gladsaxe

Semler Mobility Gladsaxe

Er du serviceminded og kan du se dig selv arbejde med biler fra ŠKODA og Volkswagen? Kunne du tænke dig et alsidigt job i en professionel virksomhed? Så er du måske vores nye tekniker til dag- eller aftenholdet!
 
Din arbejdsplads
Hos Semler Mobility Gladsaxe har vi travlt på værkstedet, og derfor udvider vi vores vi vores kapacitet til intern produktion.
 
Du får din egen arbejdsstation samt tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer og diagnoseværktøjer. Vi vægter i særlig grad frihed under ansvar, og du er selv med til at sikre rammerne for dit arbejde, da alles idéer dagligt danner rammerne om vores fælles kurs for høj kundetilfredshed.
 
Du skal primært beskæftige dig med teknisk klargøring af nye biler og kommer til at indgå i et team af flere dygtige teknikere, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeoplevelse i forbindelse med salget af nye og brugte biler.
 
Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige teknikere, salgsafdelingen og reservedelslageret.

Hvem er du?
Du er uddannet automekaniker eller har en lignede erhvervsmæssig baggrund. Derudover er du teknisk velfunderet, da du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier. Vi forestiller os, at du er løsningsorienteret, forstår vigtigheden i at overholde fastlagte processer, men også tør at tage fat og gå nye veje når muligheden byder sig. Du trives i en travl hverdag, hvor du altid formår at holde overblikket. 

Vi forventer desuden:
  • At du har kørekort (Minimum kat. B)
  • At du er en teamplayer, der har lyst til at blive en del af et topmoderne værksted
  • At du er serviceminded og ønsker at yde den bedste service

Kendskab til Volkswagen eller ŠKODA vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.

Sammensæt din egen arbejdstid
Vi søger til både dag og aften, men vi vil også meget gerne høre fra dig, hvis du er interesseret i deltid eller fleksibel arbejdstid – så længe arbejdstiden ligger indenfor vores arbejdstider 06:30 – 24:00, så skal vi nok finde en løsning på en arbejdsplan, der passer netop dig!
  
Om os
Det er vigtigt for os, at du har mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.800 dedikerede kollegaer.
 
Semler Mobility er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Det er vores ambition at levere en enestående oplevelse for vores kunder og derfor har vi sat kundetilfredshed højest på agendaen.
 
Lyder det som noget for dig?
Så glæder vi os til at høre fra dig! Søg stillingen via linket HER.
 
Vi behandler henvendelserne løbende, så tøv ikke med at søge stillingen allerede i dag. Tiltrædelse er hurtigst muligt.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Værkstedschef Redzep Redzepi på telefon 2496 5546 eller mail rere@semlermobility.dk.
 
 

Address

Semler Mobility Gladsaxe

Dynamovej 5

2860 Søborg