Mekaniker/tekniker med selvbestemte arbejdstider til Semler Mobility Amager

Semler Mobility Amager

Vil du være en del af drømmeholdet på værkstedet – og arbejde med et af branchens bedste mærker og nyeste teknologier? - Så er du måske vores nye kollega med opstart hurtigst muligt.

Et dynamisk og professionelt bil hus
Semler Mobility Amager har forsat stor fremgang og forrygende travlt på værkstedet. Vi søger derfor både til dag og aften, men vi vil også meget gerne høre fra dig, hvis du er interesseret i deltid eller fleksibel arbejdstid – så længe arbejdstiden ligger indenfor vores åbningstider 07:30-24:00, så skal vi nok finde en løsning på en arbejdsplan, der passer netop dig!

Du kan forvente et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger, og du er derfor med til at bidrage positivt og konstruktivt til samarbejdet. Hvis du ovenikøbet har godt humør og let til smil – så er det bestemt et plus. Vi har nemlig et godt fællesskab og har det sjovt sammen, når vi er på arbejde – samtidig med at vi sørger for at nå vores mål.

Selvstændig, ansvarsfuld og en god fornemmelse for kundens forventninger
Du er uddannet automekaniker eller har en lignede erhvervsmæssig baggrund. Vi forestiller os, at du er løsningsorienteret, forstår vigtigheden i at overholde fastlagte processer, men også tør at tage fat og gå nye veje, når muligheden byder sig. Du trives i en travl hverdag, hvor du altid formår at holde overblikket. 

Vi forventer desuden:
  • At du har kørekort (Minimum kat. B)
  • At du er serviceminded og ønsker at yde den bedste service
  • At du har øje for detaljen 
  • At du har en positiv omgangstone og har lyst til at sætte dit præg på forretningens kultur
  • Kendskab til Volkswagen, Audi eller ŠKODA vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.

Stærke værdier forener os på tværs
Semler Mobility Amager er en del af Semler Gruppen, som har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler, og består af mere end 2.800 medarbejdere. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. Det kræver at vi er dedikeret og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag.

Du vil blive en del af en stor veletableret organisation med mange gode kolleger, velordnede forhold og en lang række personalegoder uderover løn som er overensstemmelse med dine kvalifikationer og en attraktiv pensionsordning og sundhedssikring.

Lyder dette som noget for dig? 
Så glæder vi os til at høre fra dig! Du søger stillingen ved at klikke på ”send ansøgning”. Ansøgninger behandles løbende.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedschef Steven Hilstrøm på mail sthi@semlermobility.dk. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Address

Semler Mobility Amager

Englandsvej 437

2770 Kastrup