Mekanikere på dag- eller aftenhold til Semler Mobility Risskov

Semler Mobility Risskov

Vi har travlt på værkstedet, og derfor søger vi mekanikere, der har lyst til at blive en del af vores fantastiske team. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er mulighed for fleksible arbejdstider, fx aften, 3- eller 4-dags uge, hvis det passer dig bedre end at arbejde under traditionelle arbejdstider.

Så hvis det lyder som noget for dig, og du vil være en del af et fagligt stærkt og serviceminded team - og arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier - så er du måske vores nye kollega!

Om jobbet
Du skal beskæftige dig med opgaver der matcher dine kompetencer, og i takt med at du udvikler og uddanner dig, vil opgaverne variere af karakter. 
Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet: Volkswagen, ŠKODA og Audi. Vi stiller altid det nyeste og bedste grej til rådighed, så du har de bedste forudsætninger for at yde det bedste stykke arbejde. Derudover får du din egen lift og værktøj, og vi arbejder altid ud fra producentens reparationsvejledninger.

Om dig
Du trives i en hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at arbejde med service og reparation – store som små opgaver. Du sætter en ære i dit job, er kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe resultater sammen med det øvrige team.

Du er uddannet automekaniker og er teknisk velfunderet. Du kan forvente et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger, hvorfor det er altafgørende, at du kan være med til at bidrage positivt og konstruktivt til samarbejdet. Vi har nemlig et godt fællesskab og har det sjovt sammen, når vi er på arbejde - samtidig med at vi sørger for at nå vores mål. 

Om os
Du bliver ansat i Danmarks største bilkoncern med mere end 2.800 dedikerede kolleger.
Hos Semler Mobility Risskov kan du forvente et spændende fagligt miljø, hvor du har et godt samarbejde med dine kolleger, du får masser af udfordringer og udviklingsmuligheder, og vi vægter det sociale højt.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en del andre fordelagtige medarbejdergoder, og tilbyder mulighed for læring og udvikling. 

Lyder det som noget for dig?
Så glæder vi os til at høre fra dig. Du søger online via linket. 
Vi ønsker opstart hurtigst muligt, så derfor behandler vi ansøgninger løbende, så søg gerne allerede i dag.
 
Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte servicechef Michael Glad Jørgensen på telefon 3052 2553.
 
 

Address

Semler Mobility Risskov

Grenåvej 347

8240 Risskov