Mekaniker til Semler Retail Amager

Semler Retail Amager

Har du lyst til at arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier?
 
Hos Semler Retail Amager søger vi en dygtig mekaniker, som vægter høj service og god kvalitet i hverdagen.  Du vil møde et engageret værkstedsteam, hvor vi har det sjovt sammen og hjælper hinanden i en travl hverdag. Vi arbejder i et sikkert og godt arbejdsmiljø og du vil møde kolleger i alle aldre.
 
Du bliver en del af vores mekaniske værksted, hvor du:
  • Hjælper vores kunder til hurtigt at blive kørende igen
  • Arbejder med service og reparation af Volkswagen, AUDI, SKODA, SEAT og CUPPRA
  • Får brugt dine hænder og mekaniske viden hver dag
  • Får dit eget værktøj og egen arbejdsstation
 
Positiv automekaniker med erfaring
Du er uddannet automekaniker og kendskab til fx Volkswagen, AUDI, SKODA, SEAT eller CUPPRA er en stor fordel, men kommer du med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer i vores mærker.
 
Vi forventer, at du:
  • Kan arbejde selvstændigt, systematisk og struktureret
  • Kvalitetsbevidst og sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde
  • Er en god kollega og en udpræget holdspiller
Hos Semler arbejder vi med de nyeste teknologier, så det er også vigtigt, at du er nysgerrig og vil sætte dig ind i nye ting.  Du er positiv af natur og du er vant til samarbejde godt med de øvrige mekanikere og på tværs med salgsafdelingen, reservedelslageret samt din servicerådgiver.
 
Bliv en del af et moderne værksted
Semler Retail Amager er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største bilkoncern med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler, og har mere end 2.500 ansatte.
 
Vi gør meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse.  Vi tilbyder en god løn, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.
 
Lyder det som noget for dig?
Søg venligst stillingen online ved at klikke på ” send ansøgning” nederst på siden.  Ansøgninger gennemgås løbende, så tøv ikke med at sende din allerede i dag.
Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt. 
 
For yderligere information er du velkommen til at kontakte servicechef Henrik Sørensen på tlf. 29401069 eller Værkstedschef Steven Hilstrøm på tlf. 31478744
 

Address

Semler Retail Amager

Englandsvej 437

2770 Kastrup