Mekaniker til Semler Mobility København

Semler Mobility København

Er du serviceminded og kan du se dig selv arbejde med biler fra ŠKODA, SEAT og Volkswagen? Kunne du tænke dig et alsidigt job i en professionel virksomhed? Så er du måske vores nye mekaniker!

Din arbejdsplads
Semler Mobility København har forsat stor fremgang og forrygende travlt på værkstedet.  Vi søger derfor snarest en udadvendt og selvstændig kollega, som vægter kvalitet og kundetilfredshed højt. Som vores nye automekaniker vil dine arbejdsopgaver typisk være reparation, vedligeholdelse, serviceeftersyn og fejlfinding. Hos os får du naturligvis egen arbejdsstation samt værktøj.

Du kan forvente et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger, og du er derfor med til at bidrage positivt og konstruktivt til samarbejdet. Hvis du ovenikøbet har godt humør og let til smil – så er det bestemt et plus. Vi har nemlig et godt fællesskab og har det sjovt sammen, når vi er på arbejde – samtidig med at vi sørger for at nå vores mål.

Hvem er du?
Du er uddannet automekaniker eller har en lignede erhvervsmæssig baggrund. Derudover er du teknisk velfunderet, da du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier. Vi forestiller os, at du er løsningsorienteret, forstår vigtigheden i at overholde fastlagte processer, men også tør at tage fat og gå nye veje når muligheden byder sig. Du trives i en travl hverdag, hvor du altid formår at holde overblikket. 

Vi forventer desuden:
  • At du har kørekort (Minimum kat. B)
  • At du er en teamplayer, der har lyst til at blive en del af et topmoderne værksted
  • At du er serviceminded og ønsker at yde den bedste service
Kendskab til Volkswagen, SEAT eller ŠKODA vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.

Stærke værdier forener os på tværs
Semler Mobility København er en del af Semler Gruppen, som har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler, og består af mere end 2.500 medarbejdere. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. Det kræver at vi er dedikeret og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag.

Du vil blive en del af en stor veletableret organisation med mange gode kolleger, velordnede forhold og en lang række personalegoder uderover løn som er overensstemmelse med dine kvalifikationer og en attraktiv pensionsordning og sundhedssikring.

Lyder dette som noget for dig? 
Så glæder vi os til at høre fra dig! Du søger stillingen ved at klikke på ”send ansøgning”.  Ansøgninger behandles løbende.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Service- og Værkstedchef Mads Bendtsen på tlf. 4322 3033.

Vi glæder os til at høre fra dig!
 
 

Address

Semler Mobility København

Banevingen 9

2200 København N