Master Data Management Specialist til Semler Gruppen

Skandinavisk Motor Co.

Master Data Management Specialist søges til den største digitaliseringsrejse i den danske bilbranche

Er du vild med data og den indsigt de kan give? Kan du heller ikke lade være med at udfordre datakvaliteten. Har du erfaring med Master Data Management, Data Governance og forretningsprocesser? Kan du skabe struktur i kaos? Og kribler det i fingrene på dig, når du hører, at Semler Gruppen udvider sit fokus og engagement på dataområdet? Så er det måske dig vi søger til at være en del vores spændende digitaliseringsrejse i Semler? 

HVEM ER SEMLER?
Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT med ca. 2.500 ansatte. 
Vores branche er på en spændende rejse, hvor både vores produkter og den måde de bliver ejet og brugt på udvikles med lynets hast. Vores kunder køber ikke længere bare en bil – de køber en mobilitetsløsning. Som de førende på markedet har vi de bedste forudsætninger for at geare os til en mere teknologisk fremtid med f.eks. el- og selvkørende biler. Derfor skal vi digitalisere og optimere måden, vi arbejder på i vores forretning.
Vi er i gang med at modernisere vores IT-landskab, og målet er at ende med et velintegreret sæt af best practice cloud løsninger, der er løst koblede, og som i videst muligt omfang udveksler data eventbaseret. Vi skal nemlig sikre fortsat vækst, forretningsagilitet, hurtigere Time-to-Market og kundefokus i alt, hvad vi gør. Vi skal forstå vores kunder og deres præferencer endnu bedre. Og her kommer data ind i billedet. Vi har samlet rigtig mange kundedata ind gennem årtier. Nu skal vi bare sikre, at vi får det optimale ud af dem. At vi finder ’guldet’, de gemte sandheder og skaber en dybere indsigt, så vi kan betjene dem endnu bedre. Det starter med at sikre at vi har høj kvalitet i data. Til at indfri potentialet søger vi en passioneret Master Data Specialist.
 
HVAD GÅR OPGAVEN UD PÅ?
Vi udvider vores kompetencer og samarbejder inden for dataområdet. I tæt samarbejde med resten af forretningen, skal vi sikre høj datakvalitet og en entydig definition af de data vi bruger i organisationen.
Din opgaver bliver at: 
 • Etablere tæt dialog med vores interne kunder om forståelse af hvordan vi får værdi ud af at have styr på vores master data
 • Have tæt samarbejde med vores MDM Product Owner
 • Planlægge og gennemføre relevante projekter på MDM-området, herunder sikre at vi får bedre proces til at opsamle og vedligeholde master data
 • Sikre i samarbejde med forretningen, at vi får klare definitioner og ejerskab af vores master data
 • Være med til at skabe overblik over hvor vi har masterdata og dokumentere dette
 • Deltage på vores MDM-projekt, hvor vi i dag arbejder med kunde-domænet, men andre domæner forventes udrullet løbende

HVEM SØGER VI?
Vi søger derfor en dygtig og forretningsorienteret MDM Specialist til at hjælpe os med dette.
Det er således vigtigt, at du har erfaring inden for mange af disse områder:
 
 • Udrulning af Master Data Management i en organisation
 • Forståelse for forretningsprocesseer, og kan omsætte forretningsprocesser til logiske dataflows
 • Stærk i dialog med forretningen, og kan hjælpe med at skabe nye indsigter
 • Gerne erfaring med GDPR og sikring af data på tværs af dataområder
 • Arbejde med Data Dictionary og sikre at dette skaber værdi i forretningen
 • Dokumentation og sikre Governance på MDM-området

HVAD TILBYDER VI?
Du vil få stor indflydelse på, hvordan vi arbejder mest produktivt med vores masterdata. Du vil være med til at definere din egen rolle og udvikle dig i takt med vores forretning på digitalise¬rings¬rejsen.
Du får muligheden for at blive en del af en god og fleksibel arbejdsplads, hvor vores medarbejderes trivsel er i højsædet. Menneskene er vores vigtigste ressource, og derfor gør vores ledere meget for at sikre, at alle har gode udviklingsmuligheder og en fin balance mellem privat- og arbejdsliv.

VIL DU VÆRE MED?
Så vil vi glæde os til at høre fra dig. Send os en ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link. Vi behandler ansøgninger løbende.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Head of Data Platforms Thomas Rosenquist på mail: thros@semler.dk

 

Address

Skandinavisk Motor Co.

Park Allé 355

2605 Brøndby