Leasingrådgiver til Semler Premium

Semler Premium (København N)

Semler Premium søger en leasingrådgiver, som kan bidrage med vedligeholdelse og udvikling af en nuværende og hurtigt voksende leasingportefølje af eksklusive biler, samt bistå salgsteamet fra tilknyttede brands (Porsche, Lamborghini og Bentley) med nødvendige leasingformalia og administration.

Om stillingen
Du vil blive en del af Semler Premiums leasingafdeling, hvor du i tæt samarbejde med hovedsageligt vores leasingadministrator, men til dels også resten af holdet hos Semler Premium, vil være med til at håndtere den daglige drift af afdelingens leasingportefølje, samt imødekomme kunders henvendelser og forespørgsler på luksusbiler indenfor finansiel leasing. Herudover vil du også være med til at repræsentere leasingafdelingen i resten af husets alsidige hverdag, hvor kundearrangementer, bilpræsentationer og track-days er bærende elementer.

Dine ansvarsområder:
 
 • Varetage og videreudvikle Semler Premiums nuværende leasingportefølje (flexleasing, sæsonleasing, stillestandsleasing og split-leasing).
 • Supportere salgsteams (fra alle brands) med leasingformalia og administration.
 • Rådgive kunder ifm. henvendelser og forespørgsler omkring leasing i tæt samarbejde leasingadministrator og salgsteams.
 • Håndtere og koordinere leasingformalia internt såvel som eksternt (eksempelvis sæsonaftaler), i samarbejde med leasingadministrator og det resterende administrationshold.
 • Håndtere leasingformalia og koordinering med pre-owned flådebiler (udlejningsbiler, servicebiler, interne biler og firmabiler) i tæt samarbejde med respektive salgskoordinatorer.
 • Medvirke til udvikling og formidling af leasingprodukter og koncepter i tæt samarbejde med leasingadministrator (loyalitetskoncepter, leasingtiltag, sammenspil med salgsafdelinger og meget mere).
 • Medvirke til at repræsentere leasingafdelingen og dens produkter ved kundehenvendte arrangementer (events, track-days og meget mere).

Om dig
 
 • Du er engageret og løsningsorienteret og føler dig godt tilpas med at arbejde med tal.
 • Du ønsker at forstå finansiel leasing og dets bagvedliggende mekanismer helt ned i detaljen og ikke blot overfladisk.
 • Du tager ansvar og evner at styre en sag eller opgave sikkert i mål fra start til slut.
 • Du har evnen til at se, hvad som er ”rigtigt” og ”forkert” i relation til finansiel rådgivning og forstår, hvad der skal til for at leve op til og tilfredsstille kunder med naturlig høje forventninger.
 • Du har evnen til at bevare et koordinerende overblik i en dynamisk hverdag, samtidigt med at du formår at dykke ned i detaljen.
 • Du er en udadvendt person, som har evnen og forståelse for at skabe god kunderelation.
 • Du er en nysgerrig person, som finder ny læring og udvikling spændende og har evnen til at tænke ud af boksen.

Vi tilbyder
En spændende stilling som leasingrådgiver med nogle af de stærkeste brands indenfor bilindustrien – i en agil organisation med engagerede og passionerede kolleger, der altid går en ekstra mil for hinanden.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.400 dedikerede kollegaer.

Ansøgning
Oplever du en synergi mellem vores behov og dine kompetencer, så vil vi opfordre dig til at sende en ansøgning og dit CV til os via nedenstående link. 

Yderligere information kan fås hos vores leasingadministrator Magnus Wasteson på mail mawa@porsche.dk. Vi behandler ansøgninger løbende.
 
 

Address

Semler Premium (København N)

Banevingen 6

2200 København N