Landbrugsmaskinmekaniker-lærlinge til Semler Agro

Semler Agro - Vejrup

Er du vild med landbrugsmaskiner og drømmer du om at arbejde med reparation og vedligeholdelse af nogle af de bedste maskiner i branchen – herunder John Deere?

Så er du måske vores nye lærling hos Semler Agro, hvor du blandt andet:
 • Får brugt dine hænder og mekaniske viden hver dag
 • Bliver en del af et fedt værkstedsteam
 • Er med til at holde vores kunder og landbruget godt kørende
Vi søger løbende nye lærlinge til vores værksteder i hele landet, og derfor ser vi frem til at modtage din ansøgning!

Om uddannelsesforløbet
I løbet af din læretid vil du veksle mellem at deltage i undervisning på skolen HEG og være i erhvervsfaglig praktik hos os. Vi har stor fokus på læring i tæt samarbejde med kollegerne i et positivt og uformelt arbejdsmiljø.

Som uddannet landbrugsmaskinmekaniker er det din vigtigste opgave at servicere og reparere maskinerne, så de altid er klar til drift. Du bliver derfor en nøgleperson, der blandt andet er med til at sikre, at sæsonerne forløber planmæssigt og uden de store nedbrud og for mange driftstop hos vores kunder.

Jo længere du er i uddannelsesforløbet, jo flere opgaver vil du få mulighed for at hjælpe med. Du kommer blandt andet til at arbejde med motorer, hydraulik, elektronik, kølesystemer, transmission og ikke mindst med avanceret fejlfinding og justering på moderne landbrugsmaskiner.

Hvis du kommer langvejs fra når du har skoleforløb, er der mulighed for at flytte ind på HEG’s populære Skolehjem i Aars.

Varigheden af uddannelsen afhænger af din tidligere uddannelsesmæssige baggrund. Du kan læse mere om uddannelsen hos HEG her: https://heguddannelser.dk/erhvervsuddannelser/teknologi-byggeri-og-transport/landbrugs-maskinmekaniker 

Hvem er du?
Ideelt set har du taget grundforløb 1+2 på landbrugsmaskinmekaniker-uddannelsen og er klar til at starte på dit hovedforløb i praktik. Men vi hører også gerne fra dig, hvis du er tidligere i forløbet og allerede nu brænder for at komme ud på værkstedet og arbejde med landbrugsmaskiner.

Vi forestiller os, at du er flittig og har en udpræget ordenssans, da det er vigtigt din arbejdsplads er ryddelig. Du er imødekommende med godt humør, hvilket kommer til udtryk, når du hjælper dine kolleger samt arbejder for at give vores kunder en god oplevelse. Du er en vigtig del af vores team, og derfor er det nødvendigt, at du er mødestabil.

Din arbejdsplads
Semler Agro er en landsdækkende maskinforretning med mærkerne John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky og vi har en klar ambition om, at være den bedste samarbejdspartner for vores kunder. Dette kræver blandt andet en velfungerende intern organisation, som består af de bedste kompetencer og rette hænder til at udføre opgaverne.

Vi tilbyder:
 • Et sikkert og godt arbejdsmiljø med professionelle kolleger i alle aldre
 • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
 • Nem adgang til efteruddannelse/interne kurser
 • Muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier
 • Attraktive medarbejdergoder såsom leasingaftaler af personbiler og rabatordninger via Log Buy
Du kan læse mere om det at være lærling hos Semler Agro her: https://semleragro.dk/om-semler-agro/karriere/bliv-l%C3%A6rling/

Vil du være med?
Så ser vi frem til at høre fra dig!

Du behøves ikke at skrive en lang ansøgning, men du må meget gerne sende en kort beskrivelse af:
 • Dig selv og dine interesser
 • Hvor langt du er i din uddannelse og hvornår du kan starte på en læreplads
 • Hvorfor du gerne vil arbejde hos os
 • Hvilken af vores afdelinger du er interesseret i at arbejde hos (se dem alle her: https://semleragro.dk/find-os/ )
Du kommer i gang ved at klikke på ”send ansøgning” nederst på siden.

Vi gennemgår ansøgninger løbende.

Address

Semler Agro - Vejrup

Vejrup Industrivej 2, Vejrup

6740 Bramming