Landbrugsmaskinmekaniker til Semler Agro Vejrup

Semler Agro - Vejrup

Er du vores nye montør til udekørende service, som hjælper vores kunder videre i landbruget? Og kan du se dig selv skrue på maskiner fra John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky? Hvis det lyder spændende, så læs endelig videre.

Vi søger i øjeblikket en ny kollega, der har lyst til at blive en del af et dygtigt og dedikeret team. Som vores nye landbrugsmaskinmekaniker bliver det det din vigtigste opgave at servicere og reparere diverse traktorer og landbrugsmaskiner fra overnævnte mærker. Du vil få base hos Semler Agro Vejrup eller Bredebro, men arbejdet foregår primært ude hos kunderne fordelt i Sønderjylland. 
HVEM ER DU?
Du er uddannet landbrugsmaskinmekaniker eller lignende erhvervsmæssig baggrund, har en serviceminded tilgang til dine kunder, og du er fortrolig med brugen af pc eller anden it-udstyr i forbindelse med arbejdsordre, fejlfinding osv. Vi forestiller os, at du er løsningsorienteret, forstår vigtigheden af at overholde fastlagte processer, men også tør at tage fat og gå nye veje, når muligheden byder sig. Du trives i en travl hverdag, hvor du altid formår at holde overblikket. Uanset om du kommer med den nyeste viden direkte fra skolen eller en masse erhvervserfaring fra branchen, er det vigtigt, at du ønsker at dele din viden med teamet, og at du er villig til at lære nyt, hvor det må være nødvendigt. 
Vi forventer desuden:
  • At du har kørekort (minimum kat. B) og foretrækker, at din servicevogn er ryddelig og præsentabel.
  • Vores produktmateriale er på engelsk, derfor er det vigtigt at du har engelske færdigheder.
  • At du har erfaring med servicering af høstmaskiner eller brænder for at komme til at arbejde med det. 
DIN ARBEJDSPLADS
Teamet du vil blive en del af, har tilsammen 277 års anciennitet. Holdet er sammentømret og de vægter godt kollegaskab og har stort sammenhold. Den gennemsnitlige medarbejder har 12,5 års anciennitet og det beror på det gode arbejdsklima mellem kollegaerne på tværs af titler.
Semler Agro er en del af Semler Gruppen og er en landsdækkende maskinhandel og importør af mærkerne John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky, med en klar ambition om at være den bedste samarbejdspartner for landbruget. Vi har sat hjul under vores service, i kraft af vores stadigt voksende antal af mobile servicevogne. Vi tror på, at vi med vores set-up, og med landets bedste servicespecialister, har skabt de bedste forudsætninger for at levere en nærværende og løsningsorienteret service for enden af kundens mark.
Vi tilbyder:
  • En veludrustet og topmoderne servicevogn
  • Et sikkert og godt arbejdsmiljø med professionelle kolleger i alle aldre 
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • Nem adgang til efteruddannelse/interne kurser
  • Muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier 
  • Attraktive medarbejdergoder såsom leasingaftaler af personbiler og rabatordninger via LogBuy 

VIL DU VÆRE MED? 
Hvis du kan se dig selv i stillingen, så send venligst din ansøgning via linket her.

Ansøgninger behandles løbende. Kunne du tænke dig at vide mere om stillingen eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Karsten Pedersen på telefon 40150523.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Address

Semler Agro - Vejrup

Vejrup Industrivej 2, Vejrup

6740 Bramming