Kunderådgiver til landsdækkende kundecenter hos Semler Gruppen

Skandinavisk Motor Co. (Kundecenter)

Vil du have chancen for af blive en del af en aldeles fremragende arbejdsplads, hvor vi yder en fantastisk kundeservice og samtidig vægter det sociale utrolig højt? Er du udadvendt og serviceminded, så er muligheden her nu!

Hvad skal du lave?
Som kunderådgiver vil din primære opgave være at betjene vores kunder telefonisk, hvor du altid har fokus på at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet.

Kundehenvendelserne er mange forskellige, lige fra hjulbookinger til betjening af kundens infotainment system (bare rolig, vi har en FAQ og kollegaer der kan hjælpe) du skal derfor være klar og indstillet på at ville lære nye ting.
 
Hvem er du?
Vi søger en ildsjæl, som er udadvendt, hvor kunderne kan mærke dit smil igennem telefonen. Du er vant til højt tempo, hvor du kan sætte dig i kundens sted, forstå kundens behov og finde de rigtige løsninger.
 
Vi forestiller os, at du en udpræget teamplayer, men det er vigtigt at du også kan arbejde selvstændigt. Med højt energiniveau og gå-på-mod formår du at holde humøret højt for såvel dig, som resten af teamet - da godt humør og trivsel er vigtigt for at nå vores mål.
 
Vi forventer desuden, at du:
  • Har erfaring fra kundeservice/kundecenter
  • Vant til at arbejde med personlige mål
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk både i tale og skrift.

Du behøver ikke at have en baggrund fra bilbranchen, dette skal vi nok hjælpe med at klæde dig på til. Vi har dog forventning om, at du gerne vil lære og har lyst til at udvikle dig på dit arbejde. 

Hvad tilbyder vi?
Et fuldtidsjob hvor du bliver en del af et stærkt team og en arbejdsplads, der lever op til sine værdier. Vi er ordentlige og gør altid vores bedste for at skabe tilfredse kunder. Vi er dedikerede og sætter os ambitiøse mål, som kræver vores nærvær og fokus hver eneste dag. Samtidig er vi nytænkende og udfordrer os selv og søger inspiration til at tænke nyt i verden omkring os. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt og godt humør.

Du bliver del af en afdeling med en uformel omgangstone, stærke kollegiale bånd og korte beslutningsveje. Vi afholder ofte interne sociale arrangementer, som styres af vores trivselsgruppe – alt fra hård træning til fællesspisning.

Stærke værdier forener os på tværs
Semler Gruppen er Danmarks største bilimportør, forhandler og servicepartner og har over 100 års erfaring, og består af mere end 2.800 medarbejdere. I vores kundecenter i Søborg sidder vi ca. 80 kollegaer, fordelt på flere afdelinger, og vi hjælper kunder i hele landet -lige fra spørgsmål til køb af bil, dæktryk, hvilken olie bilen bruger, samt booke tid til service, reparation, dækskifte osv.

Du vil blive en del af en stor veletableret organisation med mange gode kolleger, velordnede forhold og en lang række personalegoder uderover løn som er overensstemmelse med dine kvalifikationer og en attraktiv pensionsordning og sundhedssikring.

Lyder det som noget for dig?
Søg venligst stillingen online ved at klikke på ”Send ansøgning” nederst på siden.

Vi søger ny kollega hurtigst muligt til stillingen.  

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikkel Damgaard på telefon 20 23 98 82.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Address

Skandinavisk Motor Co. (Kundecenter)

Turbinevej 9

2860 Søborg