Kontorelev til Semler Mobility Amager

Semler Mobility Amager

Vi søger en engageret kontorelev med et administrativt gen, som har lyst til at blive en del af et dynamisk og kompetent team. Du får en varieret elevplads med et godt socialt arbejdsmiljø og spændende karrieremuligheder. Har du en vindermentalitet og elsker at lære nye ting?

Så er du måske vores nye kontorelev med opstart snarest muligt.  
 
Uddannelsesforløbet  
Som vores nye kontorelev vil du hverken komme til at mangle udfordringer eller udviklingsmuligheder.
Du får mulighed for at arbejde med forskelligartede administrative opgaver  - bl.a. indregistrering og fakturering af biler. Herudover vil der være mindre bogførings- og faktureringsopgaver, samt arbejde i vores reception bl.a. med modtagelse af kunder. 

Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet mandag til fredag kl. 07.30 - 17.30.

Uddannelsen varer to år. Sideløbende med din oplæring i virksomheden følger du en obligatorisk skoleundervisning på en handelsskole.  
 
Hvem er du?  
Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX, HTX/STX/HF (suppleret med 5 ugers grundforløb) eller HHX.   
Som person brænder du for at lære nye ting, har gåpåmod og trives med at være på en arbejdsplads, hvor tempoet indimellem kan være højt. Det er vigtigt, at du evner at strukturere din tid i forhold til dine arbejdsopgaver, og at du er fleksibel. Som person har du en positiv attitude og er initiativrig ift. at søge nye opgaver.  
 
Vi forventer desuden, at du:
 
  • Har erhvervserfaring fra tidligere fritidsjobs
  • Har erfaring med Microsoft Office-pakken (Word og Excel)
  • Er god til at stave og formulere dig på dansk  
  • Har gode karakterer fra din skolegang
  • Er udadvendt og trives med kundekontakt
Hvem er vi?  
Hos Semler Retail Amager bliver du en del af en arbejdsplads med passionerede og dygtige kolleger med et stærkt fællesskab. Vi er gode til at støtte hinanden og prioriterer din læring og udvikling højt.

Vi er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største bilkoncern med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler.   
 
Lyder det som noget for dig?  
Så glæder vi os til at høre fra dig! Vi behandler ansøgningerne løbende, så søg gerne allerede i dag.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Head of Administration Jacqueline Neumann Bantz på telefon 43223802.
 
 

Address

Semler Mobility Amager

Englandsvej 437

2770 Kastrup