Klargøringsmedarbejder til aftenhold - Audi Gladsaxe

Audi Gladsaxe

Vi søger snarest en dygtig klargøringsmedarbejder til aftenholdet i vores afdeling.

Er du interesseret i at arbejde med et af Danmarks førende eksklusive bilmærker? Og sætter du en ære i at være serviceminded og kvalitetsbevidst? Så er du måske vores nye klargøringsmedarbejder!

Hvad skal jeg lave?
Du bliver en del af et motiveret team, som hver dag går op i at sikre en høj service. Dine opgaver indebærer primært at vaske, pudse og pleje vores kundebiler. Det er en praktisk rolle, hvor du får varierende opgaver og en hverdag der ikke er ens i en uformel og positiv atmosfære, hvor opgaverne løses i samarbejde.

Arbejdstiden vil være 15:00-00:00. 4 dage om ugen, mandag til torsdag. 

Om dig
Vi forestiller os, at du som person har et stort servicegen og aldrig går på kompromis med kvaliteten. Du kan bidrage med godt humør og gåpåmod og har en positiv attitude, som smitter af. Et positivt arbejdsmiljø og samarbejde er vigtigt for os, hvorfor det selvfølgelig også skal være en parameter, du kan genkende dig selv i.
 
Derudover forventer vi, at du:
  • Trives med selvstændigt arbejde
  • Ikke bange for at tage fat og trives med at vaske og klargøre biler
  • At du har evnen og lysten til at arbejde i team med højt tempo og er mødestabil
  • Er omstillingsparat da klargøringsteamet har flere forskellige ansvarsområder i forretningen
  • Har kørekort til personbil
  • Har erfaring med klargøring 

Du får gode udviklingsmuligheder og afvekslende arbejdsopgaver 
Audi Gladsaxe er en del af Semler Gruppen, som har over 100 års erfaring i bilbranchen og over 2.800 medarbejdere. Vi er et stort team af medarbejdere, der hver dag møder ind til målet om at skabe gode kundeoplevelser samt glade og tilfredse medarbejdere.

Hos Audi Gladsaxe gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse. 

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation.

Lyder dette som noget for dig?
Så vil vi se frem til at se din ansøgning.
 
Vi indkalder løbende til samtale, så søg allerede i dag. Tiltrædelse er hurtigst muligt.
 
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klargøringschef Thomas Bramsgart på mail thomb@semlermobility.dk.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
 
 

Address

Audi Gladsaxe

Turbinevej 1

2860 Søborg