Klargøringsansvarlig til Enterprise biludlejning – Kastrup Lufthavn

Enterprise Danmark - Kastrup

Trives du i en vigtig nøglefunktion i en drift, hvor vi lever af høj kvalitet og tilfredse kunder? Enterprise i Kastrup lufthavn søger en Klargøringsansvarlig til at sikre optimal drift i vores bilklargøring via effektiv planlægning, samarbejde og daglig trivsel.

Her kommer du til at stå i spidsen for en klargøringsdrift, hvor vi arbejder med at sikre det bedste slutprodukt til vores kunder. Du bliver en synlig leder på gulvet, hvor du arbejder sammen med teamet.

Tager ansvar
Som vores nye klargøringsansvarlig får du ansvar for 10 – 20 medarbejdere (deltid og fuldtid) som arbejder i vores klargøring. Du har fokus og forståelse for kvaliteten i arbejdet og den gode kundeoplevelse. Du leder og udvikler derfor personale og sikrer høj motivation og trivsel i hverdagen. 

Derudover får du – i løbet af en typisk dag – ansvar for at løse akutte problemstillinger, tage beslutninger i forhold til den daglige drift, der sikrer et velfungerende team med et godt og positivt arbejdsmiljø. Derudover har du fokus på optimeringstiltag og forbedringer.

Ledelseserfaring og et stærkt drive
Du har erfaring med personaleansvar og kan lede et team, sikre motivation og psykisk trygt arbejdsmiljø. Vi forestiller os, at du har tidligere erfaring med en lignende rolle som leder / mellemleder – branche erfaring er ikke et must.  

Du har forståelse for vigtigheden af en effektiv klargøring og økonomi, og har stort fokus på ordentlighed og struktur i dine arbejdsopgaver. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at du sætter en ære i, at vi altid overholder høje standarder. Desuden trives du i et travlt og dynamisk miljø, hvor der ofte er mange bolde i luften. 
Som person er du hurtig til at skabe gode relationer til dine medarbejdere, som vil betegne dig som en synlig leder, der er med til at skabe en god stemning. 

Hvem er vi?
Enterprise i Kastrup lufthavn er et team bestående af en personalegruppe på 20 – 40 medarbejdere fordelt på fuld -og deltidsansatte. Vi lever kundeservice hver dag og det er vores daglige omdrejningspunkt, som vi ikke går på kompromis på. Vi er et ungt og dynamisk team, hvor alle hjælper alle, og ikke en dag er ens.

Lyder dette som noget for dig?
Søg stillingen online ved at klikke ’send ansøgning’. Vi behandler ansøgninger løbende. 

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Area Manager Tanja Kongstad Eliassen på tlf.: 21304006 eller mail tael@ehiglobal.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!
 
 
 

Address

Enterprise Danmark - Kastrup

Lufthavnsboulevarden 5

2770 Kastrup