Karrosseritekniker-lærling til Semler Retail Køge

Semler Retail Køge

Har du blik for den mindste detalje, og elsker du samtidig at arbejde med dine hænder? Kunne du forestille dig at få din uddannelse, mens du er en del af et moderne værksted? Så er du måske vores nye karosseri-kunster i teamet!
 
Vi søger netop nu en karrosseritekniker-lærling, der har lyst til at tage en spændende uddannelse, hvor fokus vil være på læring i tæt samarbejde med kolleger i et positivt arbejdsmiljø med faciliteter i højeste kvalitet. Du bliver hos os specialist i at analysere og udbedre skader på personbiler og få vores fantastiske biler til at komme på landevejene igen.

Uddannelsesforløbet
Du kommer blandt andet til at lære om taksering, udbedring, adskillelse og samling af skader. Du får også fingrene i opretning og udskiftning af karrosseridele, kalibrering af undervogn og assistentsystemer samt diverse af- og påmonteringer.
 
Du kan tage uddannelsen som enten et mesterlæreforløb eller indgå en ordinær uddannelsesaftale med os. Dette kommer an på, om du i forvejen har en 9. eller 10. klasses-eksamen, men vi kan finde en løsning, uanset om du har den ene eller anden uddannelsesbaggrund.
 
Du tager din uddannelse som karrosseritekniker på College360, mens du sideløbende blive tilknyttet et fast forløb hos os for at styrke dine kompetencer. Du vil desuden være tilknyttet en kollega på værkstedet, som kan hjælpe dig med dine daglige opgaver.
Som lærling hos os vil du opleve et højt uddannelsesniveau med målretning mod nogle af Danmarks største bilbrands: Audi, ŠKODA og Volkswagen. Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

Hvem er du?
Du brænder for at lære nye ting, har gåpåmod og du vil gerne skabe resultater, der ligger væsentligt over gennemsnittet.
Vi forestiller os, at du er vild med biler, har et godt humør, er smilende og har en god ordenssans. Det er vigtigt, at du trives med at hjælpe dine kolleger samt arbejder for at give vores kunder en god oplevelse.
 
Vi forventer desuden følgende:
  • Du er imødekommende og flittig
  • Du er mødestabil og disciplineret
  • Du trives i en travl hverdag
  • Det er en fordel, hvis du har kørekort
Lyder det som noget for dig?
Så søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning" nedenfor. Vi behandler ansøgninger løbende, så søg gerne allerede i dag. 
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Skadecenterchef Luna Birkedal på telefon 4322 3149.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
 

Address

Semler Retail Køge

Tangmosevej 110

4600 Køge