Informationssikkerhedskonsulent til Semler Gruppen

Semler Gruppen

Har du erfaring og indgående kendskab til informationssikkerhed? Og kan du formidle teknisk viden i en forretningsunderstøttende kontekst?
 
Så er du måske vores nye informationssikkerhedskonsulent i Semler Gruppen, der er Danmarks største bilkoncern, og som i øjeblikket er på en spændende rejse med internationalisering, digitalisering, elektrificering og udvikling af nye forretningsområder.
 
Om stillingen
Som informationssikkerhedskonsulent i Semler Gruppen vil du blive en central del af den tværgående organisering af sikkerhedsområdet i koncernen.
 
Du kommer til at påvirke den måde Semler Gruppen arbejder med informationssikkerhed på og organisatorisk blive en del af Corporate Affairs’ Privacy & Security team, der rådgiver hele koncernen.
 
Eksempler på hvad dine kommende arbejdsopgaver er:
  • Udarbejde og implementere sikkerhedspolitikker, retningslinjer og regler
  • Udarbejde, kontrollere og rådgive om sikkerhedsprocedurer
  • Tilrettelægge passende kontroller, udarbejde og vedligeholde et årshjul for informationssikkerhed
  • Gennemføre risikovurderinger og udarbejde handlingsplaner for at mitigere risici
  • Indhente og gennemgå sikkerhedsdokumentation for samarbejdspartnere og leverandører til Semler Gruppen
  • Tilrettelægge og implementere awareness-tiltag
 
Om dig
Du har min. et par års erfaring med informationssikkerhed fra en lignende stilling i en anden større koncern. Du er fortrolig med diverse rammeværk og practices inden for informationssikkerhed og holder gerne en eller flere certificeringer i følgende: CISSP, CISM, GIAC, ISO, CRISC, CISA, ESL, etc.
 
Du har kendskab til og arbejdsmæssig erfaring med implementering samt vedligeholdelse af ISO 27001/27002/27005 og samspillet med databeskyttelsesforordningen. 
Du har styr på processtyring af sikkerhedskrav i it-drift og softwareudvikling, og har en passende teknisk forståelse til at kunne indgå i dialog med tekniske kollegaer.
Du formår at arbejde selvstændigt, men kan samtidigt indgå og blive en del af en afdeling med 11 højt specialiserede kollegaer inden for forskellige områder, herunder særligt jura.
 
Om os
Semler Gruppen er Danmarks største bilkoncern med over 2.500 medarbejdere og har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, SKODA og SEAT. 
I dag er Semler Gruppen organiseret i fem divisioner, der beskæftiger sig med bilbranchen, landbrugsmarkedet og fremtidens mobilitetskoncepter. Du bliver således en del af en spændende virksomhed i en rivende udvikling.
 
Den daglige arbejdsplads er på Park Allé 355 i Brøndby.
 
Ansøgning
Lyder dette som noget for dig? Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og derfor afholdes samtalerne løbende. Så søg allerede i dag. 
Ansøgningsfrist er fredag d. 24. september 2021. Du kan ansøge via linket nedenfor. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Privacy & Security, CPO, Tom John F. Jensen, via telefon 43288200.
 
 
 

Address

Semler Gruppen

Park Allé 355

2605 Brøndby