Have- og park maskinmekaniker til Semler Agro Næstved

Semler Agro - Næstved

Er du selvkørende og kan du se dig selv skrue på maskiner fra John Deere? Kunne du tænke dig et alsidigt job i en professionel virksomhed? Så er du måske vores nye montør til udekørende service. 

Vi har forsat stor fremgang og vort kundegrundlag vokser – også på Have og Park. Derfor søger vi snarest en udadvendt og selvstændig kollega til service og reparation af Have/Park maskiner, der har lyst til at blive en del af et dygtigt og engageret team. 

Som vores nye have/park mekaniker bliver det din vigtigste opgave at servicere og reparere diverse maskiner, herunder kompakttraktorer, plæneklippere og gatorer fra John Deere. Du vil få base hos Semler Agro Næstved, men arbejdet foregår primært ude hos kunderne. 

Din arbejdsplads 
Semler Agro er en del af Semler Gruppen og er en landsdækkende maskinhandel og importør af mærkerne John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky, med en klar ambition om at være den bedste samarbejdspartner for landbruget.  

Vi har sat hjul under vores service, i kraft af vores stadigt voksende antal af mobile servicevogne. Vi tror på, at vi med vores set-up, og med landets bedste servicespecialister, har skabt de bedste forudsætninger for at levere en nærværende og løsningsorienteret service for enden af kundens mark. 

Vi tilbyder: 
  • En veludrustet og topmoderne servicevogn 
  • Et sikkert og godt arbejdsmiljø med professionelle kolleger i alle aldre  
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder 
  • Nem adgang til efteruddannelse/interne kurser 
  • Muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier  
  • Attraktive medarbejdergoder såsom leasingaftaler af personbiler og rabatordninger via LogBuy  

Hvem er du? 
Du er uddannet mekaniker eller lignende erhvervsmæssig baggrund, har en serviceminded tilgang til dine kunder, og du er fortrolig med brugen af pc eller anden it-udstyr i forbindelse med arbejdsordre, fejlfinding osv. Vi forestiller os, at du er løsningsorienteret, forstår vigtigheden af at overholde fastlagte processer, men også tør at tage fat og gå nye veje når muligheden byder sig. Du trives i en travl hverdag, hvor du altid formår at holde overblikket. 

Uanset om du kommer med den nyeste viden direkte fra skolen eller en masse erhvervserfaring fra branchen, er det vigtigt, at du ønsker at dele din viden med teamet, og at du er villig til at lære nyt, hvor det må være nødvendigt.  

Vi forventer desuden: 
  • At du har kørekort (minimum kat. B) og foretrækker, at din servicevogn er ryddelig og præsentabel. 
  • Vores produktmateriale er på engelsk, derfor er det vigtigt at du har engelske færdigheder. 

Vil du være med?  
Hvis du kan se dig selv i stillingen, så send din ansøgning til os i dag via linket ”Send ansøgning”. 

Kunne du tænke dig at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte vores Afdelingsleder Jesper Ulrik Skallergård på mail jeska@semleragro.dk.
 
 
 

Address

Semler Agro - Næstved

Militærvej 25

4700 Næstved