Høstmontør til Semler Agro Odense

Semler Agro - Odense

Er du vores nye montør til udekørende service, som kan arbejde selvstændigt og motiveres af at hjælpe vores landbrugskunder i hverdagen? Kan du samtidig se dig selv skrue på maskiner fra John Deere i et alsidigt job, hvor du ligeledes bliver en del af en større professionel virksomhed – så læs endelig videre.

Som vores nye høstmontør bliver det din vigtigste opgave at servicere og reparere diverse mejetærskere, og du vil få base hos Semler Agro i Odense, men arbejdet foregår primært ude hos kunderne. Du kan se frem til at blive en del af et super dygtigt og dedikeret team, som er gode til at samarbejde med hinanden og spille hinanden gode.
DIN ARBEJDSPLADS
Semler Agro er en del af Semler Gruppen og er en landsdækkende maskinhandel og importør af mærkerne John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky, med en klar ambition om at være den bedste samarbejdspartner for landbruget.

Vi har sat hjul under vores service, i kraft af vores stadigt voksende antal af mobile servicevogne. Vi tror på, at vi med vores set-up, og med landets bedste servicespecialister, har skabt de bedste forudsætninger for at levere en nærværende og løsningsorienteret service for enden af kundens mark.
Vi TILBYDER
  • En veludrustet og topmoderne servicevogn
  • Et sikkert og godt arbejdsmiljø med professionelle kolleger i alle aldre
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • Nem adgang til efteruddannelse/interne kurser
  • Muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier
  • Attraktive medarbejdergoder såsom leasingaftaler af personbiler og rabatordninger via LogBuy 

OM DIG
Du er uddannet landbrugsmaskinmekaniker eller har en lignende erhvervsmæssig baggrund. Din tilgang til kunderne er altid serviceorienteret på et høj plan, og du er rutineret bruger af en pc eller anden it-udstyr i forbindelse med arbejdsordre, fejlfinding osv. Vi forestiller os, at du er løsningsorienteret, forstår vigtigheden af at overholde fastlagte processer, men også tør at tage fat og gå nye veje når muligheden byder sig.
Du trives med at have en travl hverdag, hvor det godt kan gå stærkt, men du formår at holde et godt overblik over dine arbejdsopgaver og deadlines. Uanset om du kommer med den nyeste viden direkte fra skolen eller en masse erhvervserfaring fra branchen, er det vigtigt, at du ønsker at dele din viden med teamet, og at du er villig til at lære nyt, hvor det må være nødvendigt.
VI FORVENTER DESUDEN
  • At du har kørekort (minimum kat. B) og foretrækker, at din servicevogn er ryddelig og præsentabel
  • Vores produktmateriale er på engelsk, derfor er det vigtigt at du har engelske færdigheder
  • At du har erfaring med servicering af høstmaskiner eller brænder for at komme til at arbejde med det

VIL DU VÆRE MED?
Hvis du kan se dig selv i stillingen, kan du sende din ansøgning til os ved at klikke her. Vi behandler ansøgninger løbende, da ansættelsesstart er snarest eller efter nærmere aftale.

Kunne du tænke dig at høre mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingsleder Erik Matthiesen på telefon 2460 4723 eller mail  ermat@semleragro.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Address

Semler Agro - Odense

Rolundvej 33

5260 Odense