Gastronomisk stærk teamleder til kantinen hos Semler Gruppen

Semler Gruppen

Er du holdspiller, nytænkende og brænder for at lave mad af friske råvarer?

Så kom med på holdet i vores nybyggede kantine, hvor du bidrager til spændende gourmet oplevelser hver dag, og gør brug af din erfaring og kreativitet sammen med teamet.

Vi søger en nytænkende teamleder, der elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Sammen med kantinelederen bidrager du til at sikre den daglige drift af kantinen, samt at motivere og engagere dine kolleger. 

Du er kantinelederens højre hånd og varetager en række administrative opgaver, såsom varebestilling, menuplanlægning, egen- og kvalitetskontrol mv. 

Om dig
Som teamleder hos os, forventer vi, at du kommer med en køkkenfaglig baggrund og har et par års erfaring som teamleder fra restaurant, kantine eller lign. Du er fagligt dygtig og går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Vi forventer at du er idérig, tænker ud af boksen og er faglig stærk. Du er en motiverende leder, som går forrest og yder service i verdensklasse. Du er teamplayer og har en grundlæggende interesse i sikre succes gennem - og med - dine kolleger. Du er servicemindet og trives i en udadvendt rolle, med front cooking og kundefokus. 

Om stillingen
Dine arbejdsopgaver er bl.a. 
 
  • Tilberede mad til gæsterne, produktionsplanlægning, blæksprutte og daglig sparring.
  • Menuplanlægning og varebestilling.
  • Kvalitetskontrol af råvarer samt hygiejne- og egenkontrol.
  • Lede teamet gennem dagen og bevare overblikket.
Stillingen er 37 timer pr. uge, og med arbejdstider mandag til fredag i tidsrummet kl. 6.30 til 15.00. 
Der kan forekomme aften arrangementer. Opstart er den 1. juni eller juli 2022. 

Om os
Vores team består af 12 dedikerede kolleger, der elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson, og som dagligt bespiser 500 kolleger, kursister og gæster.

Hele vores hovedkvarter er nyistandsat med nybygget køkken i 2020, og selve spiseområdet i 2021.

Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT med ca. 2.500 ansatte i hele landet.  

Lyder det som noget for dig?
Så vil vi glæde os til at læse din ansøgning. Vi afholder samtaler løbende, så søg gerne allerede i dag. Du ansøger online via linket.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kantineleder Jane Heede på telefon 21650169.

Address

Semler Gruppen

Park Allé 355

2605 Brøndby