Forbereder/planlægger til Semler Mobility Amager

Semler Mobility Amager

Vil du være bindeleddet mellem flere af vores afdelinger og med dit overblik og administrative styrke være én af nøglerne til, at vores kunder på eftermarkedet får den bedste oplevelse? Har du en baggrund inden for bilbranchen som f.eks. tekniker, reservedels- eller servicerådgiver og ønsker nu en stilling med fokus på drift planlægning og gode kundeoplevelser? Så er du måske vores nye kollega!

Om stillingen
I din tværfaglige rolle som forbereder/planlægger bliver det din vigtigste opgave at sikre, at det bookede arbejde på vores kunders biler er korrekt, og at alle detaljer er på plads, helt op til at kunden dukker op og kollegaerne ved indskrivningen tager imod kunden. Du får stor indsigt i hele vores forretningsdrift og rig mulighed for at have indflydelse på forretningens processer.

Du har dermed en vigtig rolle, hvor du sørger for, at arbejdet forløber på den bedste måde og understøtter en glidende proces. Med dit fokus og flair for struktur er du med til at dine kolleger på værkstedet og eftermarkedet bliver spillet gode, og vi får de bedste forudsætninger for at sikre en høj kundetilfredshed og indtjening.

I dit arbejde vil du fokusere på, at alle forudsætninger er til stede for, at vores ordrer bliver løst korrekt og på den mest effektive måde. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. konkret omfatte:
  • Afdække bilens servicehistorik, oprette serviceskemaer og behovet for reservedele til arbejdsopgaven. 
  • Sikre at de rette medarbejdere er sat på opgaverne.
  • Aktivt være i dialog med kunderne, hvis en opgave/aftale skal ændres eller tilrettes.
  • Sikre at der er booket eventuelle lejebiler til kunderne, mens vi arbejder på deres bil.
Alt dette og meget andet løser du i et team med to kolleger, hvor vi har fokus på det gode samarbejde. I stillingen refererer du til reservedelschefen men vil også have en tæt relation til både værksteds- og servicechefen.

Hvem er du?
Som vores nye kollega i teamet er du motiveret af at få dagligdagen til forløbe effektivt og problemfrit for dine kolleger. Du er god til at holde overblik og tager proaktivt ansvar for opgaver og processer, så du er med til at sikre, at alle sager håndteres på den bedste måde og med det bedste resultat for alle involverede.

Du navigerer nemt i en travl hverdag, hvor du sørger for at følge de nedskrevne processer, hvorfor det også er vigtigt, at du naturligt arbejder struktureret og med fokus på detaljer.

Vi forestiller os, at du har indgående kendskab til bilbranchen og kommer med en baggrund som enten automekaniker/tekniker eller service-/reservedelsrådgiver. Du har fra dine tidligere stillinger erfaring med at have ansvar for dine egne sager, og du er vant til at arbejde med vores fabrikssystemer (eks. ElsaPro, ETKA, Diss eller AutoCore Portalen). 

Om Semler Mobility Amager
Hos Semler Mobility Amager gør vi meget for, at du kan udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.500 dedikerede kollegaer.

Lyder dette som noget for dig?
Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og vi afholder derfor samtalerne løbende. Så søg stillingen allerede i dag. Du ansøger online via linket "Send ansøgning" nedenfor.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Reservedelschef Kewin Olsson på mail keol@semlermobility.dk.
 
 
 

Address

Semler Mobility Amager

Englandsvej 437

2770 Kastrup