Flexleasingrådgiver til Audi Aalborg

Audi Aalborg

Drømmer du om at sælge og lease brugte biler af absolut højeste kvalitet? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores professionelle team.
 
Vi søger en rådgiver, der med afsæt i Audis brede vifte af modeller, kan betjene en lang række kundesegmenter og salgskanaler. Vi er en dedikeret brugtvognsafdeling med tilhørende Flexleasing. Du bliver derfor også en del af vores Audi Approved Flexleasing koncept, hvor vi tilbyder flexleasing af brugte Audi med service-, garanti- og reparationsaftale.
 
Fokus på kunden og hinanden
Hos Audi Aalborg er vi et team af engagerede medarbejdere. Vores nøgleord er troværdighed, loyalitet og et højt energiniveau. Du bliver en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde.
 
En unik og relationsskabende oplevelse
I din meget udadvendte rolle rådgiver du vores kunder og sælger dem brugte Audi’er eller en flexleasing aftale. I dialogen med kunderne løser du deres behov og formidler den rette leasing eller finansiering og forsikring.
I det daglige får du et tæt samarbejde med vores reservedelsafdeling og værksted, hvorfor det er vigtigt, at du er en teamplayer.
 
Du behersker godt købmandskab og sikrer langvarige kunderelationer
Det er vigtigt, at du brænder for god service og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer. Det falder dig naturligt at knytte tætte og langvarige kundeforhold, og høj kundetilfredshed er dit drive. Du kan arbejde detaljeorienteret og kvalitetsbevidst med kundehåndteringssystemer, og tal skræmmer dig ikke. Desuden er du kendetegnet ved følgende :

 
  • Du har lyst til at blive en del af en struktureret og moderne virksomhed
  • Du har erfaring fra bilbranchen - konkret har du minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling
  • Du har gerne erfaring med indkøb af biler med og uden afgift, samt godt kendskab til afgiftsberegninger
  • Du er hurtig til at skabe gode relationer
  • Erfaring med flexleasing og indkøb er en fordel

Gode udviklingsmuligheder
Hos Audi Aalborg gør vi meget for at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Vi bakker dig op med relevant Audi uddannelse og de nyeste salgssystemer og –værktøjer. Du kommer på produkttræning på nye modeller, så du har opdateret viden til at rådgive kunderne bedst muligt. Du får en spændende og udfordrende arbejdsdag og en enestående chance for at sælge biler af meget høj kvalitet til en eksklusiv kundeskare.
Vi giver dig løn efter dine kvalifikationer, sundhedssikring samt andre fordelagtige medarbejdergoder.
 
Lyder det som noget for dig ?
Søg venligst online via linket HER. Vi behandler ansøgninger løbende.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Jan Aarup-Jensen på telefon +45 40 85 00 75.
 
Enhver ansøgning og forespørgsel behandles naturligvis fortroligt.
 
 

Address

Audi Aalborg

Ny Kærvej 47

9000 Aalborg