Financial Controller med interesse og flair for digital optimering til Semler Gruppen

Semler Gruppen

Synes du også, at store datamængder og stakeholder management er motiverende, og kan du finde nålen i høstakken og samtidig formidle tendenserne i dine analyser? - så har du nu muligheden for at komme med på holdet hos Danmarks største bilimportør. 

Hos Semler Gruppen A/S søger vi en medarbejder til teamet Financial Controlling, hvor du får mulighed for at udfolde alle dine talenter inden for controlling og PowerBI.

Om stillingen
Som Financial Controller får du muligheden for at tage del i den digitale udvikling, som hele vores koncern er startet på - både inden for vores forretningsmodeller og i supportfunktionerne. Det er derfor et plus, hvis du har interesse for og erfaring med PowerBI og datakuber - og ser digitale løsninger som en naturlig del af din hverdag.

Med din høje faglighed og stærke formidlingsevner bidrager du til at sikre en høj kvalitet i teamets leverancer, således at ledelsen har de bedste forudsætninger for at træffe de rigtige beslutninger.
Du tilbydes en stor kontaktflade i organisationen, idet funktionen er bindeleddet mellem systemer, processer og forretning - og du bliver ansvarlig for controlling og optimering af dine egne forretningsområder.

Om teamet 
Teamet Financial Controlling er en del af Semler Finans, som i alt består af 32 medarbejdere. I Financial Controlling er vi pt 5 medarbejdere, som alle har ansvaret for egne forretningsområder. I Semler Finans sætter vi en ære i at hjælpe hinanden på tværs af funktionerne og vi prioriterer et fagligt og socialt miljø meget højt.

Dine primære opgaver
I Semler arbejder vi altid efter at være på forkant med, hvad der sker i morgen, hvilket naturligt har indflydelse på din hverdag som controller hos os. Dit digitale mindset er et vigtigt element i din hverdag, da du, udover klassiske controlling opgaver, dedikerer en del af din tid til at optimere, standardisere og generelt se, om vi kan gøre det bedre, end vi gør det i dag. 
Udover optimering har du selvfølgelig nogle primære opgaver såsom: 
 
  • Controlling og klargøring af regnskab ved månedsluk/årsluk for egne forretningsområder
  • Opfølgning på månedsregnskaber, forecast og videreudvikling af eksisterende modeller
  • Udarbejde analyser i tæt dialog med Business Partners og Forretningen
  • Udarbejde og vedligeholde rapporter i PowerBI på tværs af Financial Controlling
  • Kvalitetssikre og vedligeholde masterdata og datakuber i samarbejde med GDA (Group Data & Analytics) og Controllerteamet
  • Udarbejde og implementering af analysemodeller i forretningen
  • Diverse ad hoc analyser og projekter

Om dig
Vi forventer, at du har en regnskabsmæssig baggrund (Cand.merc, HD-R eller lign), gerne med et par års erfaring indenfor controlling samt erfaring med PowerBI og datakuber. Du er ambitiøs, har et højt drive og sætter gerne barren højt samtidig med, at du ved, hvad der kræves for at komme i mål med dine deadlines. Dine forretningsområder vil primært være rettet mod vores innovationsselskaber, så det er vigtigt, at du kan begå dig i et miljø, hvor det ofte går stærkt. Du skal derfor motiveres af at have mange bolde i luften og stadig formå at bevare overblikket.

Som person er du udadvendt og imødekommende og trives ved at komme ud blandt nye folk og har en ”can do”-tilgang. Du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver samtidig med, at du evner at løfte i flok og forstår, at vi går den ekstra mil, når der er behov for det. Du har sans for detaljen og dedikerer dig til dine opgaver, hvad enten det er udviklingsopgaver eller mere faste driftsopgaver.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag, et fagligt stærkt miljø og en stærk team-ånd, hvor vi hjælper hinanden, når tempoet er højt. Vi værdsætter en fleksibel hverdag, hvor der skal være balance mellem arbejdsliv og privatliv. 

Lyder dette som noget for dig?
Så glæder vi os til at læse din ansøgning og dit CV, som du bedes sende via dette LINK 
 
Synes du ovenstående lyder spændende og vil høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Teamlead for Financial Controlling Jesper Elbke på telefon +45 2020 8313 eller mail jeelb@semler.dk.

Om os
Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT og Porsche samt andre premium mærker.

Som Financial Controller i Semler Finans kan du se frem til et job i en dynamisk og voksende virksomhed, hvis branche er i forandring. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med gode og attraktive medarbejderforhold. Vi kan tilbyde en attraktiv lønpakke baseret på dine kvalifikationer, og din arbejdsadresse vil være på Park Allé 355 i Brøndby.
 
 

Address

Semler Gruppen

Park Allé 355

2605 Brøndby