Distriktschef til SKODA Danmark

SKODA

Kunne du tænke dig en afvekslende hverdag i samarbejdet mellem importør og forhandler?

Har du den kommercielle tilgang og evnen til at motivere og agere sparringspartner for vores dygtige forhandlere? Har du egenskaben til at spille en vigtig rolle i den fortsatte udvikling af ŠKODA brandet og den enkelte forhandlers strategi? Så er du muligvis vores nye distriktschef.

OM JOBBET
Som vores nye distriktschef kommer en stor del af din tid til at gå med at besøge vores forhandlere i hele Danmark, med det overordnede formål at hjælpe dem til at performe bedst muligt. Forhandlerne har nogle fastsatte mål på salg – og alt det udenom. Det være sig kundetilfredshed, salg af associerede produkter, brug af relevante IT-systemer med videre. 

På dine besøg følger I sammen op på disse mål, og du deltager aktivt i udarbejdelsen af handlingsplaner, budgetter, eksekvering, osv. Du vil blive en vigtig person for ledelsen ude hos forhandlerne, da du i høj grad fungerer som vejleder. Det vil være dig, som har overblikket over hvilke aktiviteter, der har skabt succes hos forhandlere, som andre kan drage nytte af. På den måde kan du udfordre, motivere og være dét input, der hjælper til at bringe nye idéer og tankegange på bordet.

Selvom en stor del af din tid (2-3 dage om ugen) kommer til at foregå på landevejen og ude hos forhandlerne, hører du til på vores hovedkontor i Brøndby med mulighed for hjemmearbejdsplads.

OM DIG
Vi søger en person, der kan løfte denne opgave til fulde. Derfor er din uddannelses- eller erhvervsmæssige baggrund - isoleret set - ikke afgørende. Grundlæggende skal vi bruge en person med en kommerciel baggrund og udpræget salgs- og forretningsforståelse. Om hvorvidt dette stammer fra flere års erfaring fra lignende stillinger i feltet mellem koncern og detail, som konsulent inden for salgscoaching eller om du har en cand.merc med i bagagen - eller noget helt fjerde, er i sig selv ikke vigtigt. Så længe du har en profil og et CV, der viser, at du har den nødvendige ballast til at kunne sparre i øjenhøjde med vores forhandlere inden for salg og marketing. Vi forventer dog, at du som minimum har fem års relevant erfaring.
  
Dit vindende væsen er defineret af en fin balance mellem gennemslagskraft og engagement. Dette vil blive din helt store styrke i samarbejdet mellem importør og forhandler. Du vil både kunne kommunikere kraftfuldt og give konstruktiv feedback på dine forhandlerbesøg, samtidig med at forhandleren betragter dine besøg som et motiverende og kreativt indspark til den daglige forretning. 

OM OS
Du bliver en del af et fantastisk dedikeret team. I ŠKODA er vi alle holdspillere. Vi arbejder med hinanden, og for hinanden – og i en hektisk dagligdag gør vi alt for at finde de gode og positive historier. Der er højt til loftet, og god plads til at udvikle dig selv og dine kompetencer.  
Samtidig bliver du en del af Danmarks største bilorganisation, Semler Gruppen, der udover ŠKODA importerer og forhandler person- og varebiler fra Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Porsche, Bentley, Lamborghini, Aston Martin og McLaren, samt landbrugsmaskiner fra bl.a. John Deere. En moderne organisation med klare ambitioner for fremtidens mobilitet. Og, med en af Danmarks fedeste kontormiljøer, samt en endnu bedre kantine, står vi klar til at tage imod dig – vores nye kollega. 

ANSØG
Lyder dette som noget for dig? Samtalerne afholdes løbende, så søg allerede i dag. 

Du ansøger online via linket HER

Hvis du godt kunne tænke dig at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Johnny Jørgensen på telefon +45 2910 1008.
 
 

Address

SKODA

Park Allé 355

2605 Brøndby