Digital salgsrådgiver til Semler Gruppen’s Kundecenter

Skandinavisk Motor Co. (Kundecenter)

Vores digitale salgsteam haft kæmpe succes siden opstarten – og vi leder derfor efter en dedikeret Salgsrådgiver som tilføjelse til teamet.

Hvad skal du lave?
Når vores kunder henvender sig med forespørgsler via hjemmeside og andre digitale medier, bliver det din opgave at gribe dem og sikre at de føler sig godt behandlet. Alle disse salgsleads/potentielle kunder skal på hurtig og venlig vis håndteres ift. vores processer og arbejdsgange. Målet for dine opgaver er enten selv at sikre direkte salg via den kanal kunden ønsker at blive betjent på - eller at digitalt håndbære kunden videre til dine kollegaer hos forhandleren, sådan at kunden får en perfekt start på en købsoplevelse, når han møder op i vores showroom.
 
Salget kan både være ny bil eller brugt bil - med eller uden finansiering eller korrekt vejledning vedr. leasing - samt rådgivning i vores fenching produkter. I det digitale salgsteam arbejder vi med cross-selling, hvilket vil sige at vores produktportefølje spænder over alle fire mærker – dvs. Audi, Volkswagen, SKODA og Seat. Du vil derfor komme til at arbejde med kunder i alle fire segmenter, og vil løbende blive oplært i alle vores mærker.

I tilstræbelserne på at levere den bedst mulige oplevelse for kunderne, er vi til stede på de digitale kanaler, når vores kunder er. Derfor indbefatter stillingen aften- og weekendarbejde, men i et fleksibelt format. I det digitale salgsteam har vi oplevet, at kunderne har været langt mere modtagelige overfor denne nye måde at købe biler på end forventet, og vi har fået en meget positiv feedback fra vores kunder.

Hvem er du?
Du er udadvendt og brænder for salg og salgsrådgivning, og har samtidigt et hjerte som banker for sublim kundeservice. Du motiveres af at skabe gode kundeoplevelser, opnå fælles resultater for teamet, den gode aflevering til kollegaer, samt at levere en detaljeret kvalitet. Med højt energiniveau og gå-på-mod formår du at holde humøret højt, for såvel dig selv, som resten af teamet - da godt humør og trivsel er vigtigt for at nå vores mål. Du lader dig ikke slå ud af et afslag og finder hurtigt modet til at skabe en god oplevelse for den næste potentielle kunde. Det er vigtigt, at du har flair for at formulere dig skriftligt og kan udtrykke dig klart på både e-mail og i telefonen.

Vi tilbyder
Et job i landets største bilkoncern med rig mulighed for personlig såvel som faglig udvikling. I kundecenteret har vi store ambitioner og et højt udviklingstempo.

Du bliver en del af en afdeling med en uformel omgangstone, stærke kollegiale bånd med stort fokus på vores medarbejders trivsel og korte beslutningsveje. Du får ansvar og indflydelse, og mulighed for at udnytte dine kompetencer på bedste vis.

Vi tilbyder en løn, som er i overensstemmelse med dine kvalifikationer, attraktiv pensionsordning og diverse personalegoder.

Hvem er vi?
Semler Gruppen er Danmarks største bilimportør, forhandler og servicepartner. Alle kundehenvendelser til vores bilværksteder bliver behandlet centralt i vores kundecenter i Gladsaxe. Her sidder vi ca. 70 kollegaer fordelt på flere afdelinger, og vi hjælper kunder i hele landet -lige fra spørgsmål til køb af bil, dæktryk, hvilken olie bilen bruger, samt booke tid til service, reparation, dækskifte osv.

Lyder det som noget for dig?
Så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning! Du søger online via nedenstående link på siden.

Vi behandler ansøgninger løbende, så søg allerede i dag.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mark Jacobsen på telefon 2363 5997.
 
 
 

Address

Skandinavisk Motor Co. (Kundecenter)

Turbinevej 9

2860 Søborg