Diagnosetekniker til Semler Mobility København

Semler Mobility København

Trives du med at løse komplicerede opgaver, og har du lyst til at arbejde med en af bilbranchens bedste mærker? - Så er du måske vores nye kollega, læs videre her.

Hos Semler Mobility København mangler vi en diagnosetekniker til vores topmoderne værksted, som skal samarbejde med et passioneret og kompetent værkstedsteam og hver dag hjælpe vores kunder til at blive hurtigt kørende igen. 

Hvad skal jeg lave?
Som diagnosetekniker hos Semler Mobility København vil du primært beskæftige dig med fejlfindingsopgaver, diagnosticering og reparationsarbejde af f.eks. undervogn, motor og gearkasse på bilerne SEAT, Volkswagen og ŠKODA – men også på bilens software, hardware og ledningsnet. 

Du får dit eget værktøj, arbejdsstation samt din egen tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer samt diagnoseværktøjer.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har erfaring med at udføre fejlfinding og diagnosticeringsopgaver og er omhyggelig samt effektiv – man kan kalde dig en skarp problemknuser. Med din positive attitude bidrager du til den gode stemning på værkstedet, hvilket også kommer til udtryk ved, at du er en udpræget holdspiller.

Vi forventer desuden, at du:
  • Har kørekort (B)
  • Trives med selvstændigt arbejde
  • Er kvalitetsbevidst – og sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde
  • Bidrager positivt til det gode arbejdsmiljø

Hvem er vi?
Vi er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Hos Semler Mobility København servicerer og reparerer vi biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Det er vores ambition at levere en enestående oplevelse for vores kunder og derfor har vi sat kundetilfredshed højest på agendaen.

Gode udviklingsmuligheder
Det er vigtigt for os, at du har mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse. Vi tilbyder en løn efter kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.500 dedikerede kollegaer.

Vi tilbyder en løn efter kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Lyder dette som noget for dig?
Så glæder vi os til at høre fra dig. Søg venligst stillingen online via linket ’Send ansøgning’. 

Ansøgninger behandles løbende, så tøv ikke med at søge stillingen allerede i dag. Tiltrædelse er hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Service & Værkstedchef Mads Bendtsen på tlf. 4322 3033.
 
 
 

Address

Semler Mobility København

Banevingen 9

2200 København N