Corporate Assistant til Corporate Affairs

Semler Gruppen

Har du flair for processer, procedurer og kontroller?

Vil du være administrativ tovholder i teamet for Privacy & Security hos Danmarks største bilkoncern?


Så bliv en del af vores team i Corporate Affairs, der varetager complianceopgaver, rådgiver i databeskyttelsesret og sikkerhed for hele koncernen. 

Om stillingen
Hos os bliver du et vigtigt bindeled mellem jurister/sikkerhedskonsulenter og forretningen. Du vil varetage administrative opgaver og projektstyre compliancetiltag på tværs selskaber og afdelinger i koncernen.

Eksempler på dine kommende arbejdsopgaver er:   
 
  • Projektstyring
  • Etablering, vedligehold af kontroller ift. årshjulaktiviteter
  • Bistå med at tilrettelægge og formidle compliancekrav 
  • Arbejde med koncernens compliance værktøj og ISMS
  • Håndtere interne og eksterne henvendelser til teamet
  • Tilrettelægge nyheder og anden kommunikation fra teamet via koncernens intranet
  • Bistå med udarbejdelsen af awareness-aktiviteter for vores ca. 2.500 medarbejdere
  • Øvrige administrative kontoropgaver
Om dig
Du har et naturligt positivt drive, og evner at arbejde selvstændigt, men også at samarbejde med andre. Du har en udpræget sans for kvalitet, og forstår at prioritere dine opgaver. 
Du har erfaring i projektledelse og besidder en relevant uddannelse/certificering, med minimum et par års erfaring inden for området. Du har kendskab til GDPR, gode kommunikative egenskaber, skriftligt såvel som mundtligt, og trives med at have mange bolde i luften. 

Vi tilbyder
En stilling med spændende udfordringer og en bred kontaktflade. Hertil kommer pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder som bl.a. inkluderer nye fitnessfaciliteter og frokostordning. 

Om os
Semler Gruppen er Danmarks største bilkoncern med 2.500 medarbejdere og over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, SKODA og SEAT i en branche, der er i en rivende udvikling. Corporate Affairs rådgiver og varetager forskellige servicefunktioner for hele koncernen på forskellige områder. Du vil indgå i en afdeling med højt specialiserede og fagligt dygtige kollegaer.

Den daglige arbejdsplads er Park Allé 355 i Brøndby.

Lyder det som noget for dig? 
Du ansøger online via linket ”Send ansøgning”. Vi behandler ansøgninger løbende, så søg allerede i dag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tom John F. Jensen, Head of Privacy & Security via telefon 43288200.

 

Address

Semler Gruppen

Park Allé 355

2605 Brøndby