CRM ninja (læs: manager) til :Dribe

Dribe

Brænder du for at skabe verdensklasse kundeoplevelser som styrker loyalitet, engagement og fastholdelse? Har du erfaring med at opnå og bruge kundeindsigt og data til at planlægge og eksekvere relevante forretningsinitiativer?

Har du en skarp pen og evnerne til at skrive fede tekster til web, mail og app? Så er du måske den, vi leder efter til denne nyoprettede stilling.

Om JOBBET
Din hovedopgave bliver at udvikle, implementere og eksekvere kommunikation mod vores eksisterende og potentielle kunder. Du skal være med at sikre at kunderne oplever det nemt, enkelt og inspirerende at være kunde hos Dribe.
 
Dine primære opgaver:
• Vurdere, strukturere, analysere og anbefale CRM-strategi og handlinger som giver den gode kundeoplevelse
• Tage ejerskab på og sikre den korrekte struktur i vores CRM-system (Iterable & Hubspot)
• Udvikle, implementere automatiserede flows, og triggerbaserede kampagner, herunder velkomst flows, exit flows mm 
• Definere og implementere fastholdelses flows igennem blandt andet churn prediction tool
• Sikre en rød tråd i al kommunikation til vores kunder i app og mails
• Gennemførelse af initiativer, der øger CLV
• Sikre god og kontinuerlig kommunikation til kunderne igennem vores App

Om dig
Du trives med at arbejde både operativt, men har samtidig et strategisk mindset. Du er datadrevet i din tilgang og tester løbende dine tiltag og optimerer ud fra dette. Du har nogle års erfaring i en lignende rolle, fx som CRM-manager eller CRM-specialist.
 
Vi forestiller os desuden at du:
  • Har en bred erfaring med kundevendt kommunikation fra tidligere jobs
  • Du får rig mulighed for, at sætte dit præg på den nyoprettedee stillingen 
  • Har relevant baggrund indenfor kommunikation
  • Er serviceminded og åben over for praktiske opgaver
  • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale
  • Kendskab til Iterable, Hubspot eller lignende CMS-systemer er en fordel, men ikke et krav
  • Er analytisk og med et datadrevet mindset.
  • Har viljen og gejsten til at ville gøre en forskel 
     
Det kan du forvente af os
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et godt uformelt miljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar, og hvor god tone og humør vægtes højt i hverdagen. Du vil blive en del af en dynamisk organisation med markedets stærkeste brands, hvor du vil få rig mulighed for at sætte dig eget præg på stillingen.

Som en del af en stor veletableret organisation får du mange gode kolleger, velordnede forhold, mulighed for personlig og faglig udvikling, og en lang række personalegoder udover en løn, som er i overensstemmelse med dine kvalifikationer.

Har du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Marketing direktør Niels Kiel på tlf. 93930000. Ellers send os venligst din ansøgning og CV via ”Send ansøgning” nedenfor, senest den 29. august.

Vi behandler ansøgninger og har interviews til stillingen løbende. Vi ser frem til at høre fra dig!

Om :Dribe
Hos :Dribe får du bil på abonnement. Vi mener at mobilitet er noget, vi må balancere. En balancegang mellem det realistiske, idealistiske, det bekvemmelige og samvittighedsfulde valg. Den balancegang ser vi ikke som enten eller, men både og.

Vi er sat i verden for at revolutionere den måde, vi har bil på. Vores våben er teknologi. Teknologi viser vejen frem. Tidligt i 2018 udkom vi med vores første våben, vores app, hvor du kunne booke og hente en bil alene ved hjælp af din smartphone. Det våben arbejder vi intenst på hele tiden at forbedre. I august 2021 udkom appen i en helt ny og stærkt forbedret udgave, hvor vi lægger flere valg over på brugerens side, så de har mulighed for at skræddersy deres abonnement. Og stol på, at vi fortsætter det intense fokus på at forbedre. Blandt andet vil vi på sigt rådgive dig til – baseret på din adfærd – hvilken bil, der passer bedst – under hensyn til komfort, økonomi og CO2-udledningen.

:Dribe er ejet af Semler Gruppen, der importerer flere af de store tyske bilmærker såsom Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT og CUPRA. Det betyder dog ikke, det kun vil være de biler, du kan abonnere på.

Vores kontor ligger i Storkøbenhavn – Søborg – hvor vi er omkring 40 medarbejdere. Vi har det sjovt, en uformel tone og inddrager sociale aktiviteter i vores hverdag, og selvom timerne måske ikke ligger længe før en deadline, har vi en solid balance mellem arbejde og privatliv.

Du bliver en del af et mindre marketingteam på 3, som i øjeblikket er placeret i Danmark (Søborg).

Address

Dribe

Turbinevej 9

2860 Søborg