Automekaniker-lærling til Semler Retail Risskov

Semler Mobility Risskov

Er du vild med biler, og har du lyst til at tage din uddannelse på et værksted med faciliteter af højeste kvalitet?

Så er du måske vores nye automekanikerlærling hos Semler Retail Risskov, hvor du blandt andet:
 
  • Får brugt dine hænder og mekaniske viden hver dag 
  • Bliver en del af et fedt værkstedsteam 
  • Hjælper vores kunder til at blive hurtigt kørende igen
Uddannelsesforløbet
I løbet af din læretid vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Semler Retails egne fokuserede hold på Mercantec i Viborg og være i erhvervsfaglig praktik hos os. Som elev på vores fokuserede hold vil du opleve et højt uddannelsesniveau med målretning mod nogle af Danmarks største bilbrands: Audi, ŠKODA og Volkswagen. Herigennem opnår du også merit for nogle af de områder, der fra mærkernes side kræver certificeringer efter endt uddannelse.

I din praktik vil du være tilknyttet en kollega på værkstedet, som kan hjælpe dig med dine daglige opgaver. Her har vi stor fokus på læring i tæt samarbejde med kollegerne i et positivt arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde med opgaver som service af biler, udskiftning og reparation af undervogn og bremser, softwareopdateringer på bilernes forskellige styresystemer samt større- og mindre motor/gearkasse-reparationer. Herudover kommer nogle daglige praktiske opgaver, såsom køre lejebiler frem om morgenen, rydde op i vores dæk rum og hjælpe med oprydning på værkstedet. Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst. 

Hvem er du?
Du har taget grundforløb 1+2 på automekanikeruddannelse og er klar til at starte på dit hovedforløb i praktik. Du brænder for at lære nye ting, har gåpåmod og du vil gerne skabe resultater, der ligger væsentligt over gennemsnittet. 
Vi forestiller os, at du er flittig og har en udpræget ordenssans, da det er vigtigt din arbejdsplads er ryddelig. Du er imødekommende med godt humør, hvilket kommer til udtryk, når du hjælper dine kolleger samt arbejder for at give vores kunder en god oplevelse. Du er en vigtig del af vores team, og derfor er det nødvendigt, at du er mødestabil. Det er en fordel, hvis du har kørekort.

Hvem er vi?
Vi hører under Semler Retail, som er en del af Semler Gruppen. Vi er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import, salg og service af biler.

Lyder dette som noget for dig? 
Søg venligst online via linket nederst på siden. 

Vi behandler ansøgningerne løbende, så søg allerede i dag! 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Michael Glad via telefon 30522553.
 
 

Address

Semler Mobility Risskov

Grenåvej 347

8240 Risskov