Den nye SEAT Leon Plug-In e-HYBRID er landet i Danmark

28. oktober 2020

SEAT

SEAT har sammensat den perfekte kombination af el og benzin i den testvindende og anmelderroste SEAT Leon. Leon e-HYBRID fås i den sporty FR-udstyrsversion og har en rækkevidde på 63 km. ved ren el eller 83,3km/l. ved el og benzin. Priserne starter ved 289.990 kr. for SEAT Leon FR 5D, og 299.990 kr. for SEAT Leon FR Sportstourer. Priserne er inkl. ladeboks fra Clever og 1 års el abonnement.

I starten af 2020 lancerede SEAT Mii electric, som var deres første fuld elektriske bil, der indtog pladsen som Danmarks billigste elbil. SEAT går nu stærkere ind på det elektriske bilmarked og lancerer deres første Plug-in Hybrid af den testvindende og anmelderroste SEAT Leon

Kør 63 km på ren El

SEAT Leon FR Plug-in e-HYBRID har en elmotor på 85 kW/115 hk og 1.4 liter TSI-benzinmotor 65 kW/150 hk, der tilsammen yder 150 kW/204 hk. Batteriet på 13 kWh har en elektrisk rækkevidde på op til 63 km, hvor en kombination af el og benzin giver en rækkevidde på op til 800 km og 83,3 km/l. Med en ladeboks eller ved en ladestander tager det 3,5 time at lade batteriet fuldt ud, mens det tager 6 timer ved brug af en konventionel stikkontakt.

Sporty design, masser af udstyr og grøn køreglæde

Den nye Leon Plug-in e-HYBRID udstråler samme sporty design, avancerede teknologiske udstyr og selvfølgelig masser af køreglæde som den prisvindende Leon fra i sommer.

Leon Plug-in e-HYBRID fås i 2 varianter: Leon FR 5D 1.4 TSI 204 HK DSG6 med et baggagrum på 270 liter til en pris på 289.990 kr., og Leon FR Sportstourer 1.4 TSI 204 HK DSG6 med et bagagerum på 470 liter til en pris på 299.990 kr.

Den nye Leon Plug-in e-HYBRID fås med masser af standardudstyr herunder 17’ Dynamic-alufælge FR-design, 3-zone klimaanlæg, 6 airbags, multifunktionelt læderrat, 10,25” digitalt cockpit, trådløs Apple CarPlay, KESSY nøglefri start/stop, ECO-LED forlygter, FULL LED coast to coast baglygte, ambient belysning, parkeringssensor, front- og lane assist med fodgænger- og cyklistbeskyttelse, træthedsovervågning, adaptiv fartpilot med fartbegrænser, et anhængertræk på 1.500 kg og meget mere.

Oplev den nye Leon Plug-in e-HYBRID hos forhandlerne i uge 43

Den nye Leon Plug-in e-HYBRID står klar i forhandlernes showrooms fra og med uge 43, hvor der er mulighed for at prøvekøre bilen og få øjnene op for køreglæde med grøn samvittighed. Der tages højde for Corona-situationen, og kunderne kan prøvekøre den nye Leon individuelt, med god tid til at rengøre bilerne mellem hver prøvetur.

Fantastisk køreglæde med god samvittighed

SEAT er det spanske bilmærke i Semler Gruppen, der for alvor er ved at tage fart på det danske bilmarked, hvor flere og flere danskere har fået øjnene op for, at de kan få biler i høj kvalitet med et frækt og sporty design til fornuftige priser. SEAT tænker på fremtiden og med den første plug-in e-Hybrid på det danske marked, kan virksomheden give danskerne en fantastisk køreglæde med god samvittighed – både i hverdagen, men også når de skal langt.