Tekniker/mekaniker til Semler Retail Køge Erhvervscenter

Semler Retail Køge

Vi søger en dygtig tekniker/mekaniker til opstart hurtigst muligt hos vores Volkswagen, Skoda og Audi erhvervscenter? Vil du være med på holdet og arbejde med nogle af branchens bedste mærker og nyeste teknologier, så læs videre nedenfor.

Hjælp vores professionelle kunder videre
Du er serviceminded og brænder for at løse de afvekslende opgaver, der hurtigt får vores erhvervskunders vigtigste værktøj ud at køre igen. Vi servicerer og reparerer erhvervsbiler af højeste kvalitet, og vores faciliteter er selvfølgelig i samme klasse. Du får dit eget værktøj, lift og it-pakke fra start, så du er klar til arbejdet. Vi arbejder med alt fra varemærkerne Caddy til Crafter, jo større jo bedre. Dog skal man ikke være bleg for at lave en personbil også, når vi har travlt.

Du indgår i et team med stor fokus på kvalitet og kundetilfredshed
Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, og du kommer til at indgå i et team af dygtige teknikere, hvor du vil samarbejde med de øvrige mekanikere, salgsafdelingen, reservedelslageret samt din værkstedschef.

Ansvarsfuld med en god fornemmelse for kundens forventninger
Du er uddannet automekaniker, og kendskab til Volkswagen, ŠKODA eller Audi vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.

Vi forventer, at du:
  • Er en teamplayer, der har lyst til at blive en del af et moderne værksted 
  • Kan arbejde selvstændigt, systematisk og struktureret
  • Sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde
  • Er en god kollega og en udpræget holdspiller
  • Har et godt humør og lyst til at sætte dit præg på forretningens kultur

Gode udviklingsmuligheder
Vi gør meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse. Vi tilbyder en god løn, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Lyder stillingen som noget for dig?
Søg venligst stillingen online ved at klikke på ” send ansøgning” nederst på siden. 

Ansøgninger gennemgås løbende, så tøv ikke med at sende din allerede i dag.

Opstart er hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedschef Dorthe Larsen på tlf. 23 34 90 95.

Adresse

Semler Retail Køge

Tangmosevej 110

4600 Køge