Studentermedhjælper til videoproduktion hos Semler Gruppen

Semler Gruppen

Vil du være med til at skabe effektiv intern kommunikation med levende billeder i Danmarks største bil- og maskinkoncern? Så er det dig, vi mangler. 

Vi er i gang med at give vores interne kommunikation et kvalitativt løft med flere levende billeder, og derfor er vi på udkig efter en studentermedhjælper, der kan filme og klippe nogle af de historier, der er med til at binde vores organisation sammen. 

Lidt mere om opgaverne 
Kort fortalt, så vil vi gerne lave flere levende billeder i vores interne kommunikation, men mangler kompetencerne. Derfor søger vi nu en studentermedhjælper, som 2-3 dage om ugen kan hjælpe med at formidle nogle af de mange forandringer, tiltag og succeshistorier, der udspiller sig på tværs af koncernen. 

Dine opgaver vil primært være: 

  • Filme content til intern kommunikation 

  • Interviewe kollegaer fra hele koncernen på film 

  • Klippe content til intern kommunikation 

Vi er imidlertid en lille afdeling, hvor vi hjælper hinanden, så du må også forvente løbende adhoc-opgaver indenfor afdelingens domæne. Det inkluderer bl.a. opdatering af informationer på vores intranet og vores hjemmeside samt besvare diverse henvendelser internt i organisationen.  

Hvem er du? 
Det er ikke så vigtigt, hvilken studieretning du er i gang med, men du skal brænde for at lave videocontent og være nysgerrig på, hvordan man laver indhold, der rammer forskellige målgrupper. Vi forventer, at du vil være med til at forme måden, vi laver video på - alle kreative forslag er velkomne. 

Vi forventer, at du har styr på håndværket i forhold til både at filme og klippe (som udgangspunkt anvender vi Premiere Pro), men du skal også finde det spændende at opsøge de gode historier og tale med vidt forskellige mennesker fra hele organisationen. Og hvis du kan trylle i After Effects vil det være et plus. 

Hvem er Semler Gruppen 
Vores forretningsområder spænder fra import og salg af biler til landbrugsmaskiner, selvkørende busser og digitale services. Geografisk breder vi os over hele landet og beskæftiger over 2000 mennesker. 

Virksomheden har over 100 år på bagen, men har det lange lys rettet mod fremtiden og der er for alvor gang i digitaliseringen. Vores brands tæller bl.a. Volkswagen, Audi, ŠKODA, Porsche og John Deere. 

Lyder det som noget for dig? 
Du kan sende ansøgning og CV via link nedenfor. Vi vil imidlertid meget gerne se, hvad du har lavet, så send os meget gerne link til en portfolio eller noget, du er stolt af. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Tommy Panduro på +45 60 35 35 13 eller topa@semler.dk 

Ansøgningsfrist er den 24. januar, men vi behandler ansøgninger løbende. 

Vi ser frem til at høre fra dig. 


Adresse

Semler Gruppen

Park Allé 355

2605 Brøndby