Studentermedhjælper med kreative evner til Skandinavisk Motor Co A/S – Kundecenter

Skandinavisk Motor Co. (Kundecenter)

Har du lyst til at gøre brug af dine grafiske færdigheder og hjælpe med at producere inspirerende indhold til sociale medier for Semler Retail’s landsdækkende bilforretninger? Så bliv en del af vores team, hvor:
  • Du får vores følgere og kunder til at blive nysgerrige i vores produkter – lige fra bilerne vi sælger, til ekstraudstyret og det lokale touch i forretningen.
  • Humøret altid er højt og hvor vi brænder for det vi laver
Hvad skal du lave?
Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af vores Lead Activation (LA) team bestående af 5 engagerede kolleger, der står for alle sociale medier i vores Semler Retail forretninger.
 
Din vigtigste opgave er at producere fængende og virkningsfuldt indhold til sociale medier i form af både tekst-, billede-, og AV-formater. Du er med i hele processen – Både idegenerering, selve produktionen af film og foto, redigering af materialet, til det slut er klar til at blive publiceret. I den forbindelse vil du både opleve udekørende dage, hvor vi bruger tiden i forretningerne, samt dage på kontoret, hvor den står på redigering.
 
Hvem er du?
Du er knivskarp med Adobe Creative Cloud (Lightroom, Photoshop, Illustrator og InDesign). Du besidder evnen til at se historierne og opsøge spændende indhold, og du har forståelse for betydningen af god fotografering og video.
 
Som person er du udadvendt og en teamplayer, der bidrager til ideer og bruger sine kompetencer i arbejdsmedhør. Ligeledes formår du at være struktureret, selv i presset situationer.
 
Vi søger en studentermedhjælper, som er i gang med eller er i slutningen af en relevant uddannelse, som kan tage sin viden og erfaring med ind i teamet. Teamet består i forvejen af en Digital Koordinator, Communications Coordinator og 3 Content Creators, hvor forskellige uddannelser og kompetencer har dannet teamet.
Det er et krav, at du har kørekort, da der kan forekomme kørsel i forbindelse med stillingen.
 
Hvad tilbyder vi?
Fast timeløn med en fast arbejdsplads i Søborg, hvor vi holder til. Du bliver tilknyttet vores Kundecenter, hvor du får 60 andre kolleger fordelt på flere afdelinger, som hver dag brænder for at yde vores kunder den bedste service. Vi arbejder ud fra, at vi samler på gode dage, derfor er humøret altid højt, ligesom tempoet er. Vi er en stor social gruppe, som nyder at være sammen.
 
Arbejdstiden aftales nærmere, men ligger i tidsrummet 08.00 – 18.00 man-fre. Weekendarbejde kan forekomme og aftales med den Digitale Koordinator. Stillingen er på minimum 12 timer ugentligt. Du vil være i dialog med den Digitale Koordinator, hvor vi selvfølgelig også tager hensyn din uddannelse.
 
Lyder det som noget for dig?
Så ser vi frem til at høre fra dig! Søg venligst online via linket forneden.
 
Når du ansøger, må du gerne vedhæfte lidt fra din kreative del; Hvad kan du, hvad har du lavet, din portefolio - noget som kan inspirere os til, at det netop er dig, vi skal have med på teamet.
 
Vi behandler ansøgninger løbende.
 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder René Richardt Knudsen telefon: 4046 9114 el. mail: rekn@semler.dk
 

Adresse

Skandinavisk Motor Co. (Kundecenter)

Turbinevej 9

2860 Søborg