Servicerådgiverelev til Semler Retail København

Semler Retail København

Er du klar til at kickstarte din karriere i Danmarks største bilkoncern? Vi står klar med hænderne i vejret for at tilbyde dig en af de bedste elevpladser med et godt arbejdsmiljø og gode kolleger, hvor læring og udvikling er en høj prioritet.

Hvad skal jeg lave?
Du bliver en del af et team på omkring 8 servicerådgivere, som har ansvaret for at indfri kundernes forventninger og behov, når bilen skal til service og når en bil bliver solgt. Du vil blandt andet varetage opgaver som at planlægge og booke servicetider, fakturering, tage imod bestillinger og andre henvendelser fra vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du har et stort servicegen og elsker at tale med mange mennesker i løbet af en dag, da du vil tage imod vores kunder. Det er altafgørende, at du ønsker at give den absolutte bedste kundeservice og kvalitet til vores kunder – hver dag.  

Uddannelsesforløbet
Som vores nye servicerådgiverelev vil du igennem det to-årige forløb gennemføre handelsuddannelsen med speciale inden for salg og brancheretning AUTO samtidig med, at du bliver certificeret inden for vores mærker. I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Business College Syd sammen med andre handelselever fra vores koncern og være i erhvervsfaglig praktik, hvor du er koblet til Semler Retail København. Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

Hvem er du?
Det vigtigste for os er, at du har vilje til at lære nyt, har gåpåmod, tager initiativ og samtidigt udviser en professionel adfærd overfor dine fremtidige kunder og kolleger. Du har ambitioner og vil gerne skabe succes via dit arbejde.

Vi forestiller os desuden, at du har:

  • Erfaring med kundeservice
  • Et stort personligt drive og er fleksibel
  • Positiv udstråling til dine omgivelser
  • God talforståelse
  • Kørekort

Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX (til handelsuddannelsen), HG2, EUD (grundforløb 2), HTX/STX/HF (suppleret med 5 ugers grundforløb) eller HHX. Hvis du er i tvivl om du har direkte adgang til at blive handelselev hos os, bedes du kontakte Business College Syd (Mommark), før du sender din ansøgning.

Kan du se dig selv som servicerådgiver?
Søg ved at besvare et kort spørgeskema – det er nemt og hurtigt, og du skal ikke skrive en lang ansøgning. Du kommer i gang her. 

Vi behandler henvendelser løbende, så skynd dig og få besvaret spørgeskemaet.
Opstart er november 2020 eller efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Thomas Bramsgart på thbra@semlerretail.dk eller tlf. +45 3023 1505.

Læs mere om vores elevpladser på www.semler.dk/da/karriere/elev 


Adresse

Semler Retail København

Banevingen 9

2200 København N