Servicerådgiver til Semler Retail København

Semler Retail København

Hos Semler Retail København er vi forhandler af Volkswagen, ŠKODA og SEAT
Vi brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder.

Derfor søger vi en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiver, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og det gode humør.

Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed. Du skal desuden medvirke til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores mange kunder, så vi kan fastholde og videreudvikle vores positive vækst.
 
Jobprofil
I stillingen bliver det din vigtigste opgave at sikre de gode kundeoplevelser og levere kundebetjening på et meget højt niveau, mens du arbejder i et team, hvor vi prioriterer det gode arbejdsmiljø, og hvor vi bakker hinanden op.
 
Konkret vil arbejdsopgaverne bl.a. omfatte:
 
Kundebetjening, booking og oprettelse af værkstedsordrer
  • Daglig fakturering og kvalitetssikring af udført arbejde og processer
  • Sørge for glade og tilfredse kunder 
Om dig
Vi søger en servicerådgiver, som er struktureret, udadvendt og har gode samarbejdsevner. Som person elsker du at tale med mennesker – både dine kolleger og kunderne, som er vidt forskellige. Du har nemlig et kæmpe servicegen, og giver gerne dine kolleger en ekstra hånd i en travl situation. Og så trives du med ansvar for vores kunder igennem alle processer. Det er desuden et krav, at du har erfaring fra et værksted - som automekaniker, karrosserismed eller værkfører.
 
Kendskab til Volkswagen, Audi, SEAT  eller ŠKODA-systemer er en klar fordel, men ingen betingelse. Derudover forestiller vi os, at du er velafbalanceret og kan lide at arbejde i et travlt miljø. Det er vigtigt for os, at du er opsat på at lære, udvikle dig og tilegne dig ny viden.
 
Om os
Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende organisation, med gode kolleger og mulighed for at sætte sit eget præg på hverdagen, så vi sammen når de opstillede mål.
Du vil i stillingen arbejde med nogle af branchens bedste produkter såsom Volkswagen, Audi, SEAT og ŠKODA. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.400 dedikerede kollegaer.
 
Lyder dette som noget for dig?
Søg venligst online via linket ”Send ansøgning” nederst på siden.
Ansøgningsfrist er den 24. januar 2020, men vi behandler ansøgningerne løbende.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Henrik Sørensen på telefon 43223014.

Adresse

Semler Retail København

Banevingen 9

2200 København N