Servicerådgiver til Porsche Center Aarhus

Porsche Center Aarhus

Porsche Center Aarhus søger en servicerådgiver til mekanisk værksted.

Som servicerådgiver påtager du dig en central og koordinerende rolle i vores Porsche Center og fungerer som en forbindelse mellem kunden og forhandlerens tjenester. Du handler altid på en service-, kunde- og markedsorienteret måde og tilbyder service på et højt niveau.
I din faglige kompetence inden for rådgivning af kunder har du ikke kun dine gode kommunikationsevner, men også teknisk know-how. Du er ambassadør for Porsche-mærket og Porsche Center Aarhus.

Dine opgaver
  • I denne position rådgiver du dine kunder om alle servicemuligheder, afdækker kundens behov og bruger dette som et grundlag for at oprette værkstedsordrer.
  • Du vurderer garantier og servicekontrakter, koordinerer aftaler og sikrer således, at reparationer udføres korrekt. Selvfølgelig påpeger du aktivt passende yderligere tjenester eller yderligere reparationsbehov og er kontaktpunktet for dine kunder i hele reparationsperioden.
  • Kvalitetskontrol, fakturering og forberede udlevering af bilen til kunden.
  • Personlig rådgivning for at sikre langsigtet kundeloyalitet og tilfredshed

Om dig 
Du er servicerådgiver/ værkfører eller har en teknisk uddannelse med erhvervserfaring fra autobranchen, ideelt set flere års erhvervserfaring som servicerådgiver. Du er desuden kendetegnet ved en markant kunde-, service- og resultatorienteret arbejdsfacon.
Du ser dig selv som en teamplayer med engagement og fleksibilitet. Selv om du har flere års erfaring, er du stadig åben for at lære nyt og anvende din nye viden i det daglige.
 
Det er en forudsætning for stillingen, at du har kørekort i kategori B.

Om os
Porsche Center Aarhus er et passioneret team på 15 medarbejdere.
Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende organisation, med gode kolleger og mulighed for at sætte sit eget præg på hverdagen, så vi sammen når de opstillede mål.
Du får løn efter dine kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder. 

Lyder det som noget for dig?
Hvis du kan se dig selv i stillingen, send din ansøgning til os i dag via linket ”send ansøgning”. 

Ansøgningsfrist er den 25. januar, men vi behandler ansøgninger løbende. 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Ib Augustini på telefon 40158574 eller på mail ibau@porsche.dk

Adresse

Porsche Center Aarhus

Grenåvej 347

8240 Risskov