Servicerådgiver til Audi Amager

Audi Amager

Har du lyst til at sikre en professionel oplevelse, når kunden afleverer sin bil til service eller reparation ?  
Så bliv en del af vores moderne og dynamiske bilforretning, hvor du: 
 
  • Er i front og sørger for glade og tilfredse kunder 
  • Sikrer bilens vej igennem forretningen via modtagelse, udlevering og efterfølgende fakturering 
  • Får brugt din erfaring som automekaniker, karrosserismed eller værkfører 
 
Du arbejder med nogle af bilbranchens bedste produkter i et udadvendt og udfordrende job. 
Vi er en del af en spændende organisation med gode kolleger, der bakker hinanden op på tværs af afdelinger.  Du får mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen, så vi sammen når de opstillede mål. 
 
Du har en arbejdsdag, hvor du har administrative opgaver og taler med mennesker – både dine kolleger og kunderne, som er vidt forskellige. Helt konkret inkluderer dine opgaver: 
 
  • Kundebetjening, booking og oprettelse af værkstedsordrer 
  • Daglig fakturering 
  • kvalitetssikring af udført arbejde og processer 
 
Om dig 
Du har evnerne og overblikket til at holde hovedet koldt i et til tider hektisk miljø, mens du fordeler opgaver og hjælper kunderne på professionel vis. 
Du har nemlig et stort servicegen, og giver også gerne dine kolleger en ekstra hånd i en travl situation. Og så trives du med ansvar for vores kunder igennem alle processer. Når kunden får nøglerne til sin bil tilbage, ved du, at du og dine kolleger har gjort et godt stykke arbejde. Og det gør dig glad. 
 
Som led i din løbende uddannelse, vil vi klæde dig på til at hjælpe kunderne nu og fremadrettet. Kendskab til et eller flere af Semler Gruppens bilmærker og evt. en allerede bestået servicerådgiver-eksamen er naturligvis en fordel.
 
Om os  
Hos Audi Amager gør vi meget for at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde, og du bliver en del af en stor organisation.
Vi er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT. 
 
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder.
 
Lyder dette som noget for dig? 
Søg venligst online via linket "Send ansøgning". 
 
Ansøgningsfrist er den 2. oktober 2020, men vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende. 
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte filialchef Rolf Trap Hillers via telefon 32479000 eller mail rohi@semlerretail-amager.dk

Adresse

Audi Amager

Englandsvej 437

2770 Kastrup