Salgsrådgiver til Porsche Center København

Porsche Center København

Vi søger en professionel og skarp salgsrådgiver med erfaring fra autobranchen, der har lyst til at blive en del af vores kompetente salgsteam. Du kommer til at arbejde i en af Danmarks mest eksklusive bilforretninger, som sætter en ære i at levere en ualmindelig høj service og kvalitet til vores kunder. Har du et stort personligt drive, en ydmyg tilgang til dine omgivelser og måske endda stor fan af Porsche? – Så skal du læse nærmere. 

Om stillingen
I det daglige er du i dialog med kunder, og rådgiver om vores forskellige købs- og leasingmuligheder. Kundens behov og ønsker er altafgørende, hvorfor du naturligvis er dygtig til at lytte, samt udfærdige skræddersyede løsninger. Du kan forvente et tæt samarbejde med det øvrige salgsteam for at sikre at kunden får skræddersyet den helt rigtige løsning fra starten af.

I din udadvendte rolle kommunikerer du med forskellige kundetyper i deres øjenhøjde, og er samtidig god til at opbygge og udvikle langvarige kunderelationer. Dette gør du på en helt naturlig måde, da du som person inderligt interesserer dig for at gøre en positiv forskel overfor dine kunder. Ret beset betyder det, at du udviser imødekommenhed samt målrettet adfærd. Vi sætter dog endnu større pris på dig, hvis du ovenikøbet har et godt humør og humor. For at lykkes i denne stilling er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt, samt opbygge en kundeportefølje baseret på sublim kundeforståelse og behovsafdækning. 

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har arbejdet som salgsrådgiver / salgskonsulent eller en lignende stilling i autobranchen igennem flere år, og har gennem din karriere udviklet en solid værktøjskasse. Du er kvalitetsbevidst, og har en god forretningsforståelse, som bestemt er en fordel, når du er i dialog med forskellige samarbejdspartnere i organisationen. 

Desuden forventer vi:
  • Du er særlig dygtig til at kommunikere verbalt og skriftligt
  • Kender betydning af et godt netværk og er netværksaktiv
  • Kendskab til at arrangere kundeevents
  • Kan dokumentere flotte salgsresultater
  • Er en teamplayer og vægter et godt arbejdsmiljø og sammenhold

Certificering i Porsche Centers salgsuddannelse
Hos Porsche Center København har vi fokus på at udvikle dig løbende i dit arbejde, og bakker dig op med relevant uddannelse og træning. Vi tilbyder en enestående chance for at arbejde med nogle af verdens bedste biler og branchens bedste kolleger. 
Til stillingen følger ud over lønnen, firmabil, pension, sundhedssikring samt andre fordelagtige medarbejdergoder.

Lyder det som noget for dig?
Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning" forneden. 

Ansøgninger behandles løbende. Ansøgningsfristen er den 25 februar 2020.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte salgschef Henrik Søren Hansen på telefon 46 911 959. 

Adresse

Porsche Center København

Banevingen 6

2200 København N